Γλυνιαδάκης : «Να συνεχίσουμε το σερί κόντρα στα Τρίκαλα»

Γλυνιαδάκης : «Να συνεχίσουμε το σερί κόντρα στα Τρίκαλα»

Για το επικείμενο παιχνίδι στα Τρίκαλα, το επόμενο με τον Αρη, αλλά και την Εθνική μας ομάδα, έγραψε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Με καλή ψυχολογία μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου την περασμένη αγωνιστική, η Κύμη ετοιμάζεται για τη σαββατιάτικη (9/12, 18:30) αναμέτρηση στα Τρίκαλα με την ομώνυμη ομάδα (8η αγωνιστική).

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης έγραψε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ για την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, αλλά και για το τι πρέπει να κάνει προκειμένου να κερδίσει στα Τρίκαλα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Ελληνας σέντερ:

«Την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Πανιώνιο πήραμε μία αγχωτική, αλλά πολύ σημαντική νίκη, η οποία μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν πραγματικά συναρπαστικό, με πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα και κρίθηκε στην παράταση, γεγονός που δείχνει την θέληση που είχαν και οι δύο ομάδες για να πάρουν το πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα.
Εμείς ευτυχίσαμε να έχουμε σε πολύ καλή μέρα δύο ξένους παίκτες μας, τον Κάμερον Τζόουνς και τον Θαντ ΜακΦάντεν, οι οποίοι αναδείχθηκαν και MVP της αγωνιστικής.

Ο Τζόουνς έκανε αναμφίβολα το καλύτερο του παιχνίδι στην φετινή σεζόν, δείχνοντας το πόσο ποιοτικός παίκτης είναι, ενώ το ότι αγωνίζεται για δεύτερη σεζόν στο Ελληνικό πρωτάθλημα τον βοηθά να παρουσιάζει στο παρκέ το καλύτερο του αγωνιστικό πρόσωπο.
Από την άλλη, ο ΜακΦάντεν στο πρώτο μόλις παιχνίδι του με την ομάδα μας παρουσιάστηκε πανέτοιμος πνευματικά και πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση. Με τον Θαντ είμαστε συμπαίκτες για 3η σεζόν, καθώς είχαμε συνυπάρξει στην Κύπρο όπου κατακτήσαμε το πρωτάθλημα αλλά και την περσινή σεζόν στον ΠΑΟΚ. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, πολύ καλός παίκτης και είμαι σίγουρος ότι θα μας προσφέρει μεγάλη βοήθεια συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το αποτέλεσμα στην Νέα Σμύρνη ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, όχι μόνο για τους δύο βαθμούς της νίκης, αλλά και από ψυχολογικής απόψεως. Καταφέραμε να αποτινάξουμε από πάνω μας το ψυχολογικό βάρος των έξι διαδοχικών ηττών και να ήμαστε πλέον περισσότερο απελευθερωμένοι στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Αυτή την αγωνιστική έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τα Τρίκαλα. Οι πολλοί τραυματισμοί από το ξεκίνημα της σεζόν καθώς και το δύσκολο πρόγραμμα δεν μας έχουν επιτρέψει να βρούμε τον κατάλληλο αγωνιστικό ρυθμό που θα μας βοηθήσει να αποτυπώσουμε στο παρκέ την πολύ σκληρή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε τις νίκες και να χτίσουμε ένα μικρό θετικό σερί. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι στα Τρίκαλα, καθώς η γηπεδούχος ομάδα έχει πολύ δυνατή έδρα και παίζει πολύ καλό και επιθετικό μπάσκετ. Είμαι σίγουρος ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ο πιο ψύχραιμος θα πάρει στο τέλος τη νίκη.

Μετά από την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, μας περιμένει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας για το 2017 με αντίπαλο τον αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ, τον Άρη. Η αλήθεια είναι ότι, μετά από την διακοπή μίας εβδομάδας και δύο εκτός έδρας παιχνίδια, μας είχε λείψει η αίσθηση να παίζουμε στην Χαλκίδα μπροστά στον κόσμο μας.

Είναι καλή συγκυρία που η επιστροφή στο σπίτι μας θα γίνει με έναν αγώνα με αντίπαλο μια τόσο ιστορική ομάδα. Ο Άρης δείχνει να περνά πολύ δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό δεν μας ξεγελά και σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε. Άλλωστε στον πάγκο του βρίσκεται ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ένας άνθρωπος που και σαν παίκτης και σαν προπονητής είναι μαχητής και αυτό το χαρακτηριστικό προσδίδει και στις ομάδες του.

Θέλουμε λοιπόν από τον φίλαθλο κόσμο της Εύβοιας σε αυτό το ματς να βρεθεί στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει να αποχαιρετήσουμε το 2017 με μία τεράστια νίκη!

Από προσωπική εμπειρία, αφού είχα κοπεί τέσσερις φορές από την προετοιμασία της Εθνικής μέχρι την συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε ηλικία 28 χρονών, αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή και επιμονή. Άλλωστε η Εθνική Ομάδα είναι μεγαλύτερη τιμή για όλους τους Έλληνες παίκτες»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ