Γλυνιαδάκης : «Υποδεχόμαστε ιστορικό αντίπαλο και έναν θρύλο»

Γλυνιαδάκης : «Υποδεχόμαστε ιστορικό αντίπαλο και έναν θρύλο»

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης με blog στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε με μεγάλο σεβασμό στον επόμενο αντίπαλο της Κύμης, που είναι ο Άρης του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Το Σάββατο (16/12, 18:30) η Κύμη φιλοξενεί τον Άρη για την 9η αγωνιστική της Basket League, με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη να μιλάει με σεβασμό για τον αυτοκράτορα και τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου, σας καλωσορίζω σε ένα ακόμα μπλογκ μου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Την προηγούμενη εβδομάδα η Κύμη, είχε μία πολύ δύσκολη αποστολή στα Τρίκαλα, απέναντι σε μία ομάδα με δυνατή έδρα, που είχε δείξει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στις πρώτες αγωνιστικές. Εμείς ήμασταν απολύτως συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί, ασκήσαμε πίεση στον αντίπαλο και καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Αυτό που εν τέλει κρατάμε από το ματς είναι ασφαλώς ότι κερδίσαμε έναν άμεσο ανταγωνιστή μας, καθώς και τον βαθμό ετοιμότητας που δείξαμε σε έναν ακόμα εκτός έδρας τελικό.

Αυτή την αγωνιστική υποδεχόμαστε στην Χαλκίδα τον Άρη, μία από τις ιστορικότερες ομάδες της χώρας. Στον πάγκο του Άρη κάθεται ένας «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ και ένας άνθρωπος που εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου, ο Παναγιώτης Γιαννάκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ