Αγγέλου : «Θέλουμε χημεία και ανακατανομή ρόλων»

Αγγέλου : «Θέλουμε χημεία και ανακατανομή ρόλων»

Ο προπονητής της Λάρισας εντόπισε τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα του. Ο Βαγγέλης Αγγέλου ψάχνει να βρει τις απαραίτητες λύσεις.

Έκανε κάποιες εντυπωσιακές εκτός έδρας νίκες (όπως αυτή στην Πάτρα), είχε κάποια σπουδαία αποτελέσματα, όμως η παραμονή έχει πολύ δρόμο ακόμα κι αυτός ο δρόμος δεν πέρασε από το Ιβανώφειο. Ο Βαγγέλης Αγγέλου είδε τους παίκτες του να μην αντιδρούν σωστά, με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να επιβληθεί άνετα. Το γιατί κλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα να εξηγήσει ο κόουτς της Λάρισας:

«Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του. Ξέρουμε πολύ καλά γιατί συμβαίνει αυτό. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα, εμείς εστιάζουμε αυτή τη στιγμή στη χημεία και στην ανακατανομή των ρόλων, στις απουσίες μας, καθώς μας έλειπαν δύο σημαντικοί παίκτες, τόσο σε δημιουργία, όσο και εκτέλεση. Ο Ηρακλής το εκμεταλλεύτηκε αυτό, ήταν καλύτερος, του αξίζουν συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια…» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην προσπάθεια για παραμονή και τη μάχη που γίνεται μεταξύ αρκετών ομάδων, οι οποίες κινούνται στην ίδια ταχύτητα «δεν μπορώ να μιλήσω για όλες, εκείνο που ξέρω είναι ότι θα υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει τη δική του προϊστορία στον «γηραιό» και παρά την ήττα δεν ξέχασε να αναφερθεί στον σύλλογο που υπηρέτησε: «Ο Ηρακλής, όπως κι όλες οι ιστορικές ομάδες, έχουν μία βάση, μία δομή κι αυτή είναι το παρελθόν τους, η ιστορία τους. Εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, πήραμε την ευκαιρία και ζήσαμε εδώ σημαντικές εμπειρίες, σε άλλες εποχές, γι’ αυτό και όποτε έρχομαι εδώ νιώθω πολύ όμορφα. Τώρα η κρίση έχει γονατίσει πολλούς. Εύχομαι να βρει τον δρόμο του κι οι άνθρωποι που τον στηρίζουν να συνεχίσουν. Το πώς το κάνουν το γνωρίζουν οι ίδιοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ