Γλυνιαδάκης : «Το παιχνίδι με τον Κολοσσό είναι must win»

Γλυνιαδάκης : «Το παιχνίδι με τον Κολοσσό είναι must win»

Ο Ανδρέα Γλυνιαδάκης έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το σημαντικό παιχνίδι της Κύμης με τον Κολοσσό Ρόδου.

Τη νίκη πάση θυσία στο εντός έδρας παιχνίδι (Σάββατο 6/1, 16:30 – ΕΡΤ1 Basket League Show)με τον Κολοσσό, πρέπει να πάρει η Κύμη, το οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Αυτό τόνισε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο οποίος μάλιστα τοποθετήθηκε και για άλλα θέματα, όπως το επικείμενο All Star Game, αλλά και την εκδήλωση «Μπάσκετ Αγάπης».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Να ανταποδίδουμε την αγάπη στον κόσμο

Γεια σας φίλοι μου, αυτή είναι η πρώτη μας επικοινωνία μέσα στο 2018 οπότε θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία. Η ομάδα μας, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, κάνει ποδαρικό στον νέο χρόνο με ένα πολύ δυνατό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο Κολοσσός τα τελευταία χρόνια είναι μία εξαιρετική ομάδα, με σταθερή αγωνιστική φιλοσοφία και με πολύ καλές επιλογές ξένων παικτών, που καταφέρνει συνεχώς να μπαίνει στα πλέι οφ. Την προηγούμενη εβδομάδα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και παραλίγο να πετύχει μία τεράστια νίκη!

Για μας αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, «must win» θα έλεγα, και χρειαζόμαστε τον φίλαθλο κόσμο μας στο πλευρό μας για να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Έχουμε την ποιότητα, προπονούμαστε σωστά, έχουμε μεγάλη θέληση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Ένα άλλο θέμα στο οποίο θέλω να αναφερθώ είναι το ελληνικό All Star Game που, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό, φέτος επιστρέφει και μάλιστα αναβαθμισμένο!

Θεωρώ ότι αυτή είναι μία πολύ σωστή κίνηση του ΈΣΑΚΈ και πρέπει να τη στηρίξουμε όλοι μας. Το All Star Game είναι μία γιορτή του μπάσκετ, που βοηθά στο να αγαπήσει περισσότερο ο κόσμος το άθλημα μας.

Επιπλέον, με αφορμή αυτήν την γιορτή αλλά και το Μπάσκετ Αγάπης που διοργανώνει ο ΈΣΑΚΈ, θέλω να τονίσω ότι το πρωτάθλημα μας δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, αλλά να είναι εφαλτήριο για όλο και περισσότερες κοινωνικές δράσεις.

Πιστεύω ότι στην εποχή που ζούμε είναι πιο αναγκαίο από ποτέ οι ομάδες και οι αθλητές να βγούμε μπροστά, να δείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο και να βοηθήσουμε όπως μπορούμε τον κόσμο που έχει ανάγκη. Στην αγωνιστική μας καριέρα έχουμε εισπράξει όλοι μας πολύ αγάπη από τον κόσμο και οφείλουμε να ανταποδίδουμε την αγάπη αυτή σε πρώτη ευκαιρία!».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ