Νίκη Λευκάδας – Πανιώνιος 67-49

Νίκη Λευκάδας – Πανιώνιος 67-49

Οι Νησιώτισσες επικράτησαν εύκολα του Πανιωνίου με 67-49 και έπιασαν στην κορυφή της βαθμολογίας την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Νίκη Λευκάδας το υποτιθέμενο ντέρμπι με τον Πανιώνιο, για την 4η αγωνιστική της Α1. Οι Νησιώτισσες επικράτησαν εύκολα με 67-49 και έπιασαν στην κορυφή της βαθμολογίας την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Πρώτη σκόρερ για τη Νίκη ήταν η Νάιτ με 17 πόντους, ενώ από κοντά ακολούθησαν οι Παπαμιχαήλ και Κάμπελ με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα. Από τις ηττημένες οι μοναδικές που είχαν διψήφιο αριθμό πόντων ήταν οι Κόρινεκ και Τόμπκινς με 19 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας, Νίκος Δουβίτσας, ανάφερε: «Παίξαμε με έναν αντίπαλο που έχει μεγάλη ιστορία σαν Σύλλογος σε όλα τα επίπεδα. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τη διακοπή του πρωταθλήματος και αυτό φάνηκε από την ενέργεια και το πάθος που δείξαμε για 40 λεπτά. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και ο ξεκάθαρος στόχος μας ήταν να βγάλουμε την Σπαθάρου εκτός παιχνιδιού και να χτυπήσουμε μέσα στη ρακέτα με τις ψηλές μας. Το παιχνίδι το κερδίσαμε δίκαια και με την αλλαγή της ξένης θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Πρέπει να βελτιωθούμε στο τρανζίσιον και να βάλουμε τα εύκολα καλάθια έτσι ώστε να πιάνει τόπο η καλή μας άμυνα. Επιπλέον θέλω να διευκρινίσω ότι με τον κόουτς Τσίκληρα έχουμε πολύ καλή σχέση και του ζητάω δημόσια συγγνώμη για το τάιμ-άουτ  που πήρα στο 1.58 πριν το τέλος και όταν η διαφορά ήταν στους 20 πόντους. Ήταν ένα τάιμ-άουτ καθαρά για λόγους τακτικής για την καινούρια μας ξένη. Δεν υπάρχει θέμα ασέβειας στο προπονητικό τιμ, στις παίκτριες και στον Σύλλογο του Πανιωνίου, στον οποίον εύχομαι καλή συνέχεια»

Τα δεκάλεπτα: 20-10, 36-22, 58-37, 67-49

ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας): Κάμπελ 12, Τσινέκε Κ., Τσινέκε Ε.7(1), Σύρρα 3(1), Παπαμιχαήλ 13(1), Γουόκερ 8, Μπαλτά 7(2), Νάιτ 17, Κοντογιώργου, Μαρίνη

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τσίκληρας): Καλογήρου 3(1), Σπαθάρου, Γριτζά 2, Μαγκλάρα 5, Στεφανίδου 3, Γρηγορίου, Δίελα 2, Θεοδωρομανωλάκη, Κόρινεκ 19(2), Τόμπκινς 15

Από το πρόγραμμα της Κυριακής ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Τα άλλα ματς είναι Ελευθερία Μοσχάτου-Εσπερίδες Καλλιθέας, Αθηναϊκός-Σπόρτιγκ, Πρωτέας Βούλας-ΓΑΣ Καλυβίων και Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Ηρακλής.

Βαθμολογία

1. Νίκη Λευκάδας 7
2. Πανιώνιος 7
3. Ολυμπιακός 6
4. Πρωτέας Βούλας 5
5. Ελευθερία Μοσχάτου 5
6. ΠΑΟΚ 5
7. Δάφνη Αγ. Δημητρίου 5
8. Εσπερίδες 4
9. Καλύβια 4
10. Σπόρτιγκ 3
11. Ηρακλής 3
12. Αθηναϊκός 3

*Νίκη Λευκάδας και Πανιώνιος έχουν από ένα παιχνίδι περισσότερο

Κυριακή 25 Νοεμβρίου

ΠΑΟΚ 13:00 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Τσιαπλής-Κατωτικίδης (Δέλλας)
Μοσχάτου 13:00 Ελευθερία Μοσχάτου-Εσπερίδες Καλλιθέας Ραχιώτης-Σπυρόπουλος (Τεφτίκης)
Δημ. Καλτσάς 13:30 Αθηναϊκός-Σπόρτιγκ Γρίβα-Δολγύρας (Τζουβάρας)
Γ. Γεννηματάς 13:00 Πρωτέας Βούλας-ΓΑΣ Καλυβίων Αποστολίδης-Φραγκούλη (Ορφανός)
Κλ. Αγ. Δημητρίου 16:45 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Ηρακλής Ασημακάκη-Τσιμπούρης (Φαλούκας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ