Μουντομπάσκετ 2023: Ο Κορντινιέ αντικαταστάτης του Ντιλικίνα στην εθνική Γαλλίας

Μουντομπάσκετ 2023: Ο Κορντινιέ αντικαταστάτης του Ντιλικίνα στην εθνική Γαλλίας

Ο Αϊζάια Κορντινιέ είναι ο παίκτης που θα πάρει τη θέση του άτυχου Φρανκ Ντιλικίνα στην εθνική Γαλλίας, που τραυματίστηκε στο φιλικό απέναντι στη Λιθουανία.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, έμαθε μόλις χθες (12/8) πως ο Φρανκ Ντιλικίνα δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμισε στον μηρό κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης απέναντι στη Λιθουανία.

Γι’ αυτό λοιπόν, κάλεσε αντί του ΝΒΑερ στην προετοιμασία των Αϊζάια Κορντινιέ, με τον γκαρντ της Βίρτους Μπολόνια να λέει το «ναι» και ουσιαστικά να γίνεται εκείνος που θα καλύψει το κενό που αφήνει λίγες ημέρες πριν το εναρκτήριο τζάμπολ του Μουντομπάσκετ, τον τραυματία Φρανκ Ντιλικίνα.

Διαβάστε επίσης: Ο Κέντρικ Ναν «βλέπει» ζεστά Ολυμπιακό, αλλά…

Στις προπονήσεις των «τρικολόρ» κλήθηκε πρόσφατα και ο Βενσάν Πουαριέ, λόγω της απουσίας του σέντερ του Παναθηναϊκού Ματίας Λεσόρ.

Η Γαλλία έχει κληρωθεί στον 8ο όμιλο, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Καναδά, τον Λίβανο και την Λετονία. Οι αγώνες του 8ου ομίλου θα λάβουν χώρα στην Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ