Ο εξ αναβολής αγώνας για τη 19η αγωνιστική ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Ούνικς Καζάν (21:45) ξεχωρίζει από το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας. Άλλα δύο ματς για την 18η και 20 αγωνιστική της Euroleague.
Το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις για την 18η, 19η και 20η αγωνιστική της Euroleague, με τη «μάχη» ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ούνικς Καζάν (21:45) στην Ισπανία να ξεχωρίζει.
Η διασπορά του κορωνοϊού προκάλεσε την αναβολή των παιχνιδιών, με τη διοργανώτρια αρχή να ορίζει νέα ημερομηνία διεξαγωγής. Έτσι μετά από κάποιες εβδομάδες οι ομάδες θα «κονταροχτυπηθούν», καλύπτωντας με αυτόν τον τρόπο τα κενά στο πρόγραμμα.
Πέρα από τη μάχη των Μαδριλένων με τους Ρώσους, απόψε η Βιλερμπάν θα κοντραριστεί με την Μπάγερν (22:00) και η Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Άλμπα (21:15) για τη 18η και 20 αγωνιστική αντίστοιχα.
Ζαν-Σαρλ: «Έχω πει στον Φαλ πως θα κάνουμε τριπλ-κράουν φέτος»
Ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην... προφητεία που έχει κάνει στο ξεκίνημα της σεζόν, αφού έχει τονίσει ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει τριπλ-κράουν.
Πρίντεζης: «Ευλογημένος που θα παίξω σε ακόμα ένα Final Four»
Ευλογημένος για τη συμμετοχή του σε άλλο ένα Final Four ανέφερε πως είναι ο Γιώργος Πρίντεζης, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να τονίζει ότι οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν πως μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα στο παρκέ.
Η Euroleague… φτιάχνει τον κόσμο του Ολυμπιακού με τις back to back κούπες (vid)
Η Euroleague θέλησε να προετοιμάσει τον κόσμο του Ολυμπιακού εν όψει του Final 4 του Βελιγραδίου και έφτιαξε ένα βίντεο με τις δύο σερί κατακτήσεις των «ερυθρολεύκων».
Οι παίκτες του Ολυμπιακού τέσταραν τις γνώσεις τους για το Βελιγράδι (vid)
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το Final Four του Βελιγραδίου και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ τέσταρε τους παίκτες της σχετικά με τις γνώσεις τους για τη σερβική πρωτεύουσα.
Η παρουσία του Βεζένκοφ στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague και η σπάνια νοοτροπία του, την οποία ο Ολυμπιακός αντιλήφθηκε εγκαίρως πιάνοντας ένα ακόμα τζακ ποτ. Γράφει ο Μιχάλης Στεφάνου.