Ισοπεδωτικός Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, 58-33 τον Παναθηναϊκό! (Pics & vid)

Ισοπεδωτικός Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, 58-33 τον Παναθηναϊκό! (Pics & vid)

Απίθανη εμφάνιση από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προηγήθηκε με 58-33, έχοντας ως βάση της το μαγικό πρώτο δεκάλεπτο (38-13).

Ένας απολαυστικός Ολυμπιακός εμφανίστηκε στο παρκέ του ΣΕΦ στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους «πράσινους» και ουσιαστικά τελείωσαν το ματς, όχι από το ημίχρονο που τους βρήκε μπροστά με το εντυπωσιακό 58-33, αλλά από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο που ολοκληρώθηκε στο 38-13, με τους Πειραιώτες να είναι κυρίαρχοι σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου!

Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο με 4/4 βολές, 8/10 δίποντα, 6/8 τρίποντα. Μεγάλος πρωταγωνιστής σε αυτό το διάστημα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που έβγαζε τρομερή ενέργεια στο παρκέ ήταν ο Μουσταφά Φαλ με 9 πόντους, 3 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 1 τάπα, κάνοντας πάρτι κάτω από τη ρακέτα. Από κοντά και ο Λιβιό Ζαν Σαρλ που κατέγραψε 8 πόντους με 2/2 τρίποντα και 1/1 δίποντα. Μάλιστα με τα δύο τρίποντα κόντρα στο «τριφύλλι» ο Γάλλος έφτασε τον αριθμό τριπόντων που είχε πετύχει στα προηγούμενα 29 ματς της Euroleague φέτος.

Το φινάλε του ημιχρόνου βρήκε τον Ολυμπιακό να διατηρεί το +25 (58-33), έχοντας φτάσει τη διαφορά ακόμη και στο +32 (50-18, 16′)! Το εντυπωσιακό είναι πως κανείς παίκτης των γηπεδούχων δεν έφτασε σε διψήφιο παρά τους 58 πόντους του ημιχρόνου, αλλά οι Φαλ, Μάρτιν και Σλούκας είχαν από 9 πόντους ενώ στους 8 έμεινε ο Ζαν Σαρλ. Πολυφωνία στην επίθεση για έναν ισοπεδωτικό Ολυμπιακό που έκανε επίδειξη δύναμης στα πρώτα 20 λεπτά του ντέρμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ