ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming: Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται ο Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 30ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ένα παιχνίδι που επί της ουσίας έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, με τον Ολυμπιακό να είναι αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης. Όπως και να ‘χει, πάντα το γόητρο σε αυτά τα ντέρμπι παραμένει μεγάλο, ακόμα και αν ο ένας είναι τόσο ψηλά και φλερτάρει ακόμη και με την 3η θέση και άλλος είναι τόσο χαμηλά, τελευταίος.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Πέμπτη στις 21:00.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Με αποφασιστικότητα να βγούμε νικητές»

Μιλώντας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είπε: «Τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Εξαρτώνται πολύ από το πώς θα σουτάρουν τη μπάλα, από το αν είναι εύστοχοι απέξω. Αλλά όταν αρχίζει ένα παιχνίδι πολλά πράγματα παίζουν ρόλο, η φόρμα των παικτών, η αποφασιστικότητα, η διστακτικότητα κάποιων, η σταθερότητα. Ας ελπίσουμε ότι αυτά θα είναι υπέρ μας και θα βγούμε νικητές».

Για το αν ο Ολυμπιακός πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ιδιαίτερο. Έχει λίγο παραπάνω πίεση, ξέρετε ποια είναι τα δεδομένα. Το ότι περάσαμε στους οκτώ και με σημαντική διαφορά στον απολογισμό νικών-ηττών θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα της ομάδας, των παικτών κυρίως και της διοίκησης. Ήταν ο δεύτερος στόχος της χρονιάς μετά το κύπελλο που επιτεύχθηκε και σχετικά νωρίς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, όμως δεν σταματάμε εδώ. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε ματς αν είναι δυνατόν μέχρι το τέλος της χρονιάς και να δούμε τελικά που θα καταλήξουμε στο τέλος της χρονιάς».

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: «Δεν θέλω να στείλω κάποιο μήνυμα γιατί είμαι σίγουρος για τον κόσμο της ομάδας μας. Είναι πολύ υποστηρικτικός φέτος. Δεν βάζει πίεση στην ομάδα, την ενθαρρύνει και στα άσχημα διαστήματά της. Ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που η ομάδα μας πέρασε στους «8» και ένας από τους βασικούς παράγοντες που το ρεκόρ μας σε σχέση με την περσινή χρονιά είναι τόσο διαφοροποιημένο. Είμαι σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή και το μόνο που θέλω να πως στον κόσμο είναι πως η προσπάθειας μας δεν έχει τελειώσει, έχουμε αρκετά πράγμα να κάνουμε ακόμα στη χρονιά».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Σλούκας: «Νίκη με τη βοήθεια του κόσμου μας»

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σλούκας, τόνισε: «Αφήνουμε τη Ζάλγκιρις και όλα τα άλλα πίσω μας για να επικεντρωθούμε σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό που είναι ένας μεγάλος αντίπαλος και ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Η τακτική πάντα παίζει ρόλο, αλλά μεγαλύτερο ρόλο παίζουν η θέληση, η αποφασιστικότητα, το καθαρό μυαλό και οι αποφάσεις. Η έδρα παίζει το ρόλο της, όμως τα τελευταία χρόνια σε ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού έχουμε συνηθίσει να μην παίζει τόσο σημαντικό ρόλο. Θεωρώ ότι θα είναι σημαντική και με τη βοήθεια του κόσμου μας θέλουμε να κάνουμε άλλη μία νίκη στην Ευρωλίγκα».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ