Διπλό σοκ για την Μπαρτσελόνα πριν τον Ολυμπιακό (pic & vids)

Διπλό σοκ για την Μπαρτσελόνα πριν τον Ολυμπιακό (pic & vids)

Λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από την Μπανταλόνα στο πρωτάθλημα, αλλά έχασε και τον Μπράντον Ντέιβις που αποχώρησε τραυματίας.

Όλα στραβά κι ανάποδα για την Μπαρτσελόνα την Κυριακή. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που την Παρασκευή (1/4, 21:00) έρχεται στο ΣΕΦ για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Euroleague με τον Ολυμπιακό, φιλοξενήθηκε από την Μπανταλόνα για το ισπανικό πρωτάθλημα και ηττήθηκε με 83-72 πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση. Το χειρότερο όμως για τους «μπλαουγκράνα» δεν ήταν αυτό καθώς ενδέχεται να χάσουν και τον Μπράντον Ντέιβις!

Ο 30χρονος φόργουορντ-σέντερ στάθηκε πολύ άτυχος καθώς πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ματς, αποχώρησε τραυματίας και υπάρχουν φόβοι για κάταγμα στην κλείδα. Όπως φαίνεται πάντως πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

O Ντέιβις μάλιστα ήταν ο κορυφαίος, σε μία γενικά κακή βραδιά για την Μπάρτσα, καθώς σταμάτησε στους 19 πόντους, ο Μίροτιτς είχε 14 και ο Καλάθης 11 πόντους με 3 ασίστ.

Δείτε τη στιγμή του τραυματισμού του Ντέιβις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ