Ανανέωσε τον Ντόντα Χολ η Μονακό

Ανανέωσε τον Ντόντα Χολ η Μονακό

Η Μονακό ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ντόντα Χολ για τρία επιπλέον χρόνια.

Η Μονακό συνεχίζει τη μία κίνηση μετά την άλλη, προκειμένου, να είναι έτοιμη για τη νέα σεζόν, στοχεύοντας σε μια πορεία ανάλογη με την περσινή. Συγκεκριμένα, οι Μονεγάσκοι προχώρησαν στνν ανανέωση του Ντόντα Χολ (25 χρονών, 2.07 μέτρα), με τον Αμερικανό σέντερ να υπογράφει νέο τριετές συμβόλαιο.

Ο 25χρονος την περσινή σεζόν ήταν ένας από τους κορυφαίους ψηλούς της EuroLeague, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην πορεία της Μονακό μέχρι τα playoffs της διοργάνωσης. Μάλιστα τον Αμερικάνο είχε συναντήσει και ο Ολυμπιακός κατά την διάρκεια των πέντε αναμετρήσεων για τα playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής μπασκετικής λίγκας, με τον Χολ να κάνει «ζημιά» στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης: Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ζαν Σαρλ (pic)

Από εκεί και πέρα, οι Μονεγάσκοι έχουν ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Έλι Οκόμπο, Τζόρνταν Λόιντ και Τζον Μπράουν, καθώς και την ανανέωση των Μάικ Τζέιμς και Ντονάτας Μοτιεγιούνας.

Την περασμένη σεζόν ο Ντόντα ο Χολ είχε 8.4 πόντους και 5.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής στο γαλλικό πρωτάθλημα και 8.4 πόντους, 5.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 19 λεπτά στην EuroLeague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ