«Τρομάζει» η Μονακό: Ανακοίνωσε κι άλλη μεταγραφή!

«Τρομάζει» η Μονακό: Ανακοίνωσε κι άλλη μεταγραφή!

Συνεχίζει να ενισχύεται η Μονακό, αφού ανακοίνωσε τον Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ.

Η Μονακό ενισχύεται στην περιφέρεια ενόψει της νέας σεζόν, κατά την οποία θα μετάσχει στη Euroleague.

Οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν σήμερα (19/7) την απόκτηση του Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη γερμανική Ουλμ, με την οποία είχε την παρελθούσα σεζόν μέσο όρο 16.2 πόντους (με ποσοστό ευστοχίας 55.8% στα δίποντα και 41.9% στα τρίποντα) και 7.6 ριμπάουντ σε 19 παιχνίδια για το Eurocup, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στους προημιτελικούς.

Ήταν τέταρτος στη διοργάνωση στο σύστημα αξιολόγησης (PIR, 19.8), δεύτερος στα αμυντικά ριμπάουντ (με 6.1) και έκτος στο σκοράρισμα, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στην καλύτερη πεντάδα του Eurocup.

Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Ουλμ αγωνίστηκε στην Ιρόνι Ναχαρίγια, με την οποία είχε μέσο όρο 18.5 πόντους και 6.5 ριμπάουντ σε 30 παιχνίδια για το πρωτάθλημα του Ισραήλ στη σεζόν 2020-21.

Ο 28χρονος άρχισε την επαγγελματική καριέρα του με τους Όστιν Σπερς στην G League, ενώ αγωνίστηκε ακόμη στο NBA με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς κι επίσης στην G League με Κάντον Τσαρτζ, Ρίο Γκράντε Βάλεϊ Βάιπερς και Γουίντι Σίτι Μπουλς, προτού μετακομίσει στο Ισραήλ το 2020. Βοήθησε τους Όστιν Σπερς να κατακτήσουν τον τίτλο στην G League το 2018, έχοντας μέσο όρο 16.0 πόντους και 8.0 ριμπάουντ σε 54 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ