Άλμπα Βερολίνου – Παρτίζαν 100-84: Οι Γερμανοί «χάλασαν» την επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Άλμπα Βερολίνου – Παρτίζαν 100-84: Οι Γερμανοί «χάλασαν» την επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ, η Άλμπα νίκησε την Παρτίζαν στο Βερολίνο με σκορ 100-84 και «χάλασε» την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στα... σαλόνια της Euroleague.

Η Άλμπα υποδέχθηκε την Παρτίζαν Βελιγραδιου στο Βερολίνο, στην επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Euroleague, φιλοδωρώντας με «κατοστάρα» την αντίπαλό της (100-84) και ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση.

Οι Γερμανοί είχαν το έλεγχο του αγώνα από την εκκίνηση του ματς, όπου και έχτισαν από νωρίς τη διαφορά που τους έδωσε μια άνεση. Ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σε κάποιο σημείο από τον σύνολο του «Ζοτς» και έδειξε πως μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν αντιμετωπίσει στην έδρα της.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ταμίρ Μπλακ με 16 πόντους, ενώ πήρε πολύτιμες βοήθειες από τους Λουκ Σίκμα με 15 και Γκαμπριέλ Προσίντα με 12. Από την άλλη πλευρά, 22 είχε ο Ντάντε Έξουμ και 14 ο Ντανίλο Άντζοτσιτς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Άλμπα καθώς πετούσε… φωτιές στην επίθεση, καταφέρνοντας να σκοράρει 33 πόντους στην πρώτη περίοδο και να χτίσει άμεσα μια διψήφια διαφορά. Το δεύτερο δεκάλεπτο είχε κι εκείνο μεγάλο σκορ, η Παρτίζαν προσπαθούσε να βρει τα πατήματά της όμως οι Γερμανοί διατηρούσαν το προβάδισμα που είχαν κοντά στους είκοσι πόντους. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει το +18 υπέρ του συνόλου του Ίσραελ Γκονζάλεθ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι άμυνες «έσφιξαν» περισσότερο, με αποτέλεσμα να πέσει και η παραγωγικότητα των δύο αντιπάλων. Η Άλμπα διατηρούσε το προβάδισμα και μετέτρεψε την τελευταία περίοδο σε τυπική διαδικασία, παίρνοντας έτσι τη νίκη με το τελικό 100-84.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ