Αρμάνι Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια 59-64: Σοκ για την ομάδα του Μεσίνα

Αρμάνι Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια 59-64: Σοκ για την ομάδα του Μεσίνα

Η Βίρτους Μπολόνια παίζοντας εξαιρετικά για δύο περιόδους επιβλήθηκε με σκορ 64-59 της Αρμάνι Μιλάνο.

Ήττα σοκ στην έδρα της για την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία είδε τη Βίρτους Μπολόνια να επικρατεί με σκορ 64-59, στον ιταλικό «εμφύλιο» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι παίκτες του Έτορε Μεσίνα ξεκίνησαν πολύ καλά το ματς, όμως οι φιλοξενούμενοι το έφεραν… τούμπα στις επόμενες δύο περιόδους και έτσι έφτασαν σε μια πολύ σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας για το σύνολο του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μίλος Τεόντοσιτς σε μια εμφάνιση από τα παλιά με 15 πόντους, ενώ 14 και 12 είχαν οι Τζόρνταν Μίκι και Τόρνικε Σενγκέλια. Από την άλλη πλευρά, 13 είχε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ και 11 Μπράντον Ντέιβις.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Αρμάνι η οποία «έπνιξε» τη Βίρτους με την εξαιρετική της άμυνα, ενώ επιθετικά ήταν ασταμάτητη, καταφέρνοντας να τρέξει ένα επιμέρους 23-12 και να πάρει από νωρίς διψήφια διαφορά. Όμως η Μπολόνια την… πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο έκαναν ένα επιμέρους 27-12 με τη σειρά τους και όχι μόνο επέστρεψαν στο ματς, αλλά πήγαν και μπροστά στα αποδυτήρια με το +4 (39-35).

Στο τρίτο δεκάλεπτο τα πράγματα έγιναν χειρότερα για το σύνολο του Έτορε Μεσίνα που σκόραρε μόλις έξι πόντους. Κατά συνέπεια, η Βίρτους βρήκε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά της σε διψήφια επίπεδα, που της έδωσε ένα καλό προβάδισμα. Στην τελευταία περίοδο, η Αρμάνι προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεσή της, όμως αυτό δεν έφτασε και έτσι η Μπολόνια έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 23-12, 35-39, 41-53, 59-64

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ