Σοβαρό πρόβλημα στον Ολυμπιακό: Αμφίβολοι τρεις για το ματς με τη Φενέρ

Σοβαρό πρόβλημα στον Ολυμπιακό: Αμφίβολοι τρεις για το ματς με τη Φενέρ

Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς ο Ολυμπιακός έχει τρία ερωτηματικά εν όψει του αγώνα της Τρίτης με τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ για την Basket League στρέφει την προσοχή του στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και το ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν τη μίνι προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την τούρκικη ομάδα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αντιμετωπίζει τρία προβλήματα λίγες ώρες πριν το ματς με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Συγκεκριμένα, από την προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας απουσίασαν οι Τόμας Γουόκαπ, Ταρίκ Μπλακ και Σακίλ ΜακΚίσικ, η συμμετοχή των οποίων κόντρα στην πρωτοπόρο της διοργάνωσης είναι αμφίβολη.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν λίγες ώρες πριν την έναρξη του ματς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έρχεται στην Αθήνα επίσης με απουσίες.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σκότι Γουίλμπεκιν και του Νεμάνια Μπιέλιτσα, με τον τελευταίο να μην έχει αγωνιστεί από την αρχή της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ