Κόκκινη η κορυφή του Top 10 στις ασίστ με μαγικό Γουόκαπ (vid)

Κόκκινη η κορυφή του Top 10 στις ασίστ με μαγικό Γουόκαπ (vid)

Ο Ολυμπιακός κάνει πράγματα και θαύματα στην φετινή Euroleague όποτε δεν θα πρέπει να δημιουργεί έκπληξη η ανάδειξη της έμπνευσης του Τόμας Γουόκαπ ως η καλύτερη ασίστ για τον μήνα Φεβρουάριο.

Τόμας Γουόκαπ. Η αλλιώς ο παίκτης που κάνει τα πάντα και συμφέρει για τον Ολυμπιακό. Και αν μέχρι πρότινος είχε τη φήμη του αμυντικού «εξολοθρευτή», εσχάτως έχει δείξει στο πασκετικό κοινό της Ευρώπης πολλές… κρυμμένες αρετές.

Εκτός λοιπόν από κορυφαίος αμυντικός, είναι ένας πολύ επαρκής σκόρερ τόσο στατικός όσο και μετά από ντρίπλα. Ωστόσο, η απουσία του Κώστα Σλούκα για αρκετά παιχνίδια, έβγαλε στην επιφάνεια και τη μοναδική ικανότητα του Αμερικανού γκαρντ στην οργάνωση του παιχνιδιού και ειδικά στις τελικές πάσες (ασίστ).

Διαβάστε επίσης: Στο κενό και η έφεση της ΑΕΚ για τη… μεζούρα

Σε μια από τις μαγικές στιγμές του με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Γουόκαπ έκανε φύλλο και φτερό την άμυνα της Άλμπα Βερολίνου και με μια απίστευτη πάσα πίσω από την πλάτη, σέρβιρε έτοιμο κάρφωμα στον επερχόμενο Παπανικολάου.

Η φάση ήταν τόσο εντυπωσιακή στο σύνολό της που όχι άδικα, κατέκτησε την κορυφή του top 10 των καλύτερων ασίστ για τον μήνα Φεβρουάριο, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ