Απίστευτος Τρινκιέρι: «Ο Φαλ είναι σαν λεωφορείο παρκαρισμένο στη ρακέτα»

Απίστευτος Τρινκιέρι: «Ο Φαλ είναι σαν λεωφορείο παρκαρισμένο στη ρακέτα»

Γνωστός ατακαδόρος των ευρωπαϊκών γηπέδων, ο Αντρέα Τρινκιέρι αναφέρθηκε στον παίκτη που τον δυσκόλεψε πολύ ως αντίπαλος της Μπάγερν Μονάχου στη Euroleague.

Η Μπάγερν επικράτησε της Βιλερμπάν εντός έδρας με 76-72 για την 27η αγωνιστική, και ο Αντρέα Τρινκιέρι είχε όρεξη για πλάκα.

Γνωστός για το ιδιαίτερο ταπεραμέντο του και τις… φαρμακερές ατάκες του ο Ιταλός προπονητής των Βαυαρών, σε δηλώσεις μετά τη νίκη της ομάδας του, εστίασε στον Γιουσουφά Φαλ, που ήταν πραγματικό σκιάχτρο (12π/7 ριμπ) και δυσκόλεψε με το ύψος του και τις τοποθετήσεις του τους παίκτες της Μπάγερν.

Διαβάστε επίσης: Η λέξη «Παγκίτης» είναι άγνωστη στον Ολυμπιακό

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για Φαλ και την αναμέτρηση ο Τρινκιέρι:

«Εκτελέσαμε πολλά τρίποντα διότι είχαν έναν ψηλό, τον Γιουσουφά Φαλ, μέσα στο ζωγραφιστό. Δεν τον κούνησαν καθόλου από εκεί. Ήταν σαν να έχουν παρκάρει ένα λεωφορείο στη ρακέτα, όπως έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο στο ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, εμείς δεν είχαμε τον καλύτερο post up παίκτη μας, τον Βλάντιμίρ Λούτσιτς. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε με πολλά pick and roll, περισσότερα δηλαδή απ’ όσα θα ήθελα. Είναι υπέροχο να νικάς στην EuroLeague χωρίς να παίζεις τέλεια. Μια νίκη είναι πάντα νίκη. Δεν ήμασταν τόσο καλοί, όμως η γεύση της νίκης είναι πάντα όμορφη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ