Πάντερ: «Να κερδίσουμε δυο ματς στη Μαδρίτη και να προκριθούμε με 3-0»

Πάντερ: «Να κερδίσουμε δυο ματς στη Μαδρίτη και να προκριθούμε με 3-0»

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για τον στόχο της Παρτιζάν στα Play-Offs της Euroleague.

Δύσκολο έργο έχει η Παρτιζάν στα Play-Offs της Euroleague αφού θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης ωστόσο, η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πιστεύει πολύ στις δυνατότητές της και θεωρεί πως μπορεί να αποκλείσει τη «βασίλισσα» από το Final Four του Κάουνας.

Διαβάστε επίσης: Στη Ρεάλ για μια ζωή ο Καμαβινγκά με εξωπραγματική ρήτρα (pic)

Για του λόγου το αληθές ο Κέβιν Πάντερ με δηλώσεις του, τόνισε πως η ομάδα του Βελιγραδίου θα πάει για δυο νίκες στη Μαδρίτη και να τελειώσει τη σειρά με… σκούπα 3-0.

«Θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο στόχος δεν είναι να πάρουμε απλά ένα από τα δύο πρώτα ματς στη Μαδρίτη. Ο στόχος, ειλικρινά, είναι να τα κερδίσουμε και τα δύο και να προκριθούμε με 3-0. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι μπορεί να χάσουμε ένα ματς και ότι πρέπει να πάρουμε ένα άλλο. Πάντα πρέπει να σκέφτεσαι πως θέλεις τη νίκη σε όλα τα ματς», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ ενώ σε ερώτηση για το πως νοιώθει που βρίσκεται πολλά χρόνια στη Σερβία (για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν τώρα) και για το μέλλον του είπε:

«Δεν περίμενα να συμβεί. Ήρθα εδώ όταν η καριέρα μου ήταν σε αμφιβολία μετά το πέρασμα από τον Ολυμπιακό. Περίμενα να βγάλω απλώς τη σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά αποδείχτηκε η ιδανική κίνηση και τώρα έχω και το σερβικό διαβατήριο. Το απολαμβάνω και δεν έχω κανένα παράπονο. Όσο για το μέλλον, θα δούμε. Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι μόνο στους αγώνες με τη Ρεάλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ