Euroleague και εκλογές: Τι ισχύει για τους φιλάθλους που θα βρίσκονται στη Λιθουανία

Euroleague και εκλογές: Τι ισχύει για τους φιλάθλους που θα βρίσκονται στη Λιθουανία

Όσοι από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού βρεθούν στη Λιθουανία ενόψει Final 4 της Euroleague, θα μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μια ημέρα νωρίτερα στις 20 Μαΐου.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την μεγαλύτεροι πρόκληση της σεζόν, το Final 4 της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι πετάνε την Πέμπτη 18/5 με προορισμό το Κάουνας της Λιθουανίας, κάτι που αναμένεται να κάνουν και πάνω από 4000 οπαδοί της ομάδας του Πειραιά που θα βρίσκονται στο γήπεδο στην ημιτελικό της Zalgirio Arena κόντρα στη Μονακό στις 19/5.

Παράλληλα όμως υπάρχουν και οι εθνικές Εκλογές στη Ελλάδα στις 21/5 και όποιοι από τους χιλιάδες κόσμου που θα βρίσκονται στη Λιθουανία θα θέλουν να ψηφίσουν, θα έχουν τη δυνατότητα.

Διαβάστε επίσης: Βεζένκοφ στο «10»: «Δεν υπάρχει πίεση, πάμε στο Κάουνας να κάνουμε ό,τι κάναμε όλη τη σεζόν»

Αυτό θα γίνει μετά τους ημιτελικούς της Παρασκευής, στις 20 Μαΐου με τον εξής τρόπο. Κάλπες για τους Έλληνες πολίτες που έχουν δικαίωμα ψήφου, θα στηθούν τόσο στην πρωτεύουσα της χώρας, Βίλνιους, όσο και στο Κάουνας που φιλοξενείται η διοργάνωση προσφέροντας την επιλογή ψήφου στον κόσμο.

Ευχάριστα νέα υπάρχουν επίσης από το μέτωπο των εισιτηρίων καθώς η Μπαρτσελόνα εξάντλησε τα 560 εισιτήρια που δικαιούνταν, ενώ οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό δεν τα κατάφεραν επιστρέφοντας ένα μέρος τους που σημαίνει πως ακόμα περισσότερα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ