Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Και άλλο όνομα στο… τραπέζι

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Και άλλο όνομα στο… τραπέζι

Νέο όνομα στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να γυρίσει τον… διακόπτη και η έλευση του Εργκίν Αταμάν αλλάζει τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα. Το μπάτζετ θα ανέβει αισθητά, με την διοίκηση να επιθυμεί την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών.

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη ανακοινώσει τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Δημήτρη Μωραϊτη, ενώ έχουν κυκλώσει διάφορα ονόματα για τη νέα χρονιά. Μια χρονιά που θα βρει τον Παναθηναϊκό σε διαφορετική βάση.

«Είμαστε σε επαφή με πολύ σημαντικά ονόματα της Ευρωλίγκας, πάμε να πάρουμε τουλάχιστον 2-3 αστέρες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, δίνοντας το στίγμα για τις κινήσεις που θα κάνουν οι πράσινοι στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο Βιλντόζα θεωρείται κλεισμένος από το τριφύλλι, ενώ πάντα σε πρώτο πλάνο παραμένουν παίκτες όπως οι Πάντερ, Έξουμ και Παπαπέτρου.

Παράλληλα, δεν είναι μόνο αυτοί που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των «πρασίνων». Είναι και ο Αλεξ Πόιθρες. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ είναι με τις βαλίτσες στο χέρι και ετοιμάζεται να πάρει τον δρόμο της φυγής από το Τελ Αβίβ.

Ο 29χρονος παίκτης δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Μακάμπι, με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο της “Walla Sport”, Άρελ Γκίνσμπερ, να τον τοποθετεί στο κάδρο για τον Παναθηναϊκό. Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Πόιθρες αρέσει στο τριφύλλι που παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεσή του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ έχει αγωνιστεί σε Φιλαδέλφεια Σίξερς, Ιντιάνα Πέισερς και Ατλάντα Χοκς, ενώ πριν μετακομίσει στο Τελ Αβίβ φόρεσε τη φανέλα των Γαλατάσαραϊ και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Δείτε τον Πόιθρες εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ