Ο Ταβάρες, το NBA και το «ντόμινο» με Παναθηναϊκό, Ρεάλ και Ερνανγκόμεθ

Ο Ταβάρες, το NBA και το «ντόμινο» με Παναθηναϊκό, Ρεάλ και Ερνανγκόμεθ

Πως το ενδιαφέρον για τον Ταβάρες από το NBA επηρεάζει την προσέγγιση του Παναθηναϊκού για τον Ερνανγκόμεθ; Στο παιχνίδι της απόκτησης η Ρεάλ.

Το νούμερο ένα στη μεταγραφική λίστα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, έτσι ξαφνικά βρίσκεται μέσα σε ένα γαϊτανάκι συνεχών εξελίξεων ανάμεσα σε Αμερική – Ισπανία και Ελλάδα

Ο Ερνανγκόμεθ αποτελεί διακαή πόθο του Εργκίν Αταμάν, προκειμένου να κλείσει οριστικά την γραμμή των «ψηλών», προσθέτοντας στην ομάδα του έναν παίκτη από το ψηλότερο ράφι.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ μετά τον Πινέδα

Στο παιχνίδι της απόκτησης, του ελεύθερου εδώ και λίγες μέρες, Ισπανού MVP του Eurobasket 2022, προσπαθεί να μπει και η Ρεάλ Μαδρίτης που βλέπει το δικό της «σκιάχτρο», τον θηριώδη, Έντι Ταβάρες να αποτελεί μεταγραφικό στόχο και να έχει δεχθεί ήδη πρόταση, από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, σύμφωνα με το ιταλικό Sportando.

Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο Ισπανός Φόργουορντ αποτελεί τον νούμερο 1. στόχο των «Μερένχες» για να αντικαταστήσει τον ύψους 2.21 σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήριο.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο buyout του Ταβάρες, το οποίο φαίνεται να είναι πάνω από 6 εκατ. ευρώ που ήταν αυτό του Καμπάτσο, ποσό το οποίο δύσκολα θα μπορέσουν να καλύψουν οι Μπλέιζερς.

Προτεραιότητα ωστόσο του Ερνανγκόμεθ, μοιάζει να είναι η παραμονή στο NBA και θα προσπαθήσει να βρει ένα ακόμη καλό συμβόλαιο, στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ, εκεί οπού τη φετινή σεζόν με τους Πέλικανς είχε 6.9 πόντους και 4.7 ριμπάουντ σε 12.3 λεπτά συμμετοχής.

Ωστόσο η παρουσία του στο Eurobasket του Σεπτεμβρίου, με τους 17.2 πόντους και τα 6.9 ριμπάουντ, ανά παιχνίδι είναι σημάδι πως αν δωθεί ο απαραίτητος χρόνος συμμετοχής, στον 29ρονο Γουίλι, μπορεί πραγματικά να προσφέρει και να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες αν επιλέξει να παίξει στη Euroleague.

Ρεάλ, Παναθηναϊκός αλλά και Φενέρμπαχτσε (που στοχεύει στους πάντες) στο παιχνίδι της απόκτησής του αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την τελική απόφαση του ίδιου του παίκτη, αν δεν σεχθεί τελικά κάποια πρόταση για να παραμείνει τουλάχιστον και την επόμενη σεζόν στο NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ