Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Μήτογλου – Ανακοινώνεται εντός της ημέρας

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Μήτογλου – Ανακοινώνεται εντός της ημέρας

Ο Ντίνος Μήτογλου θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αφού υπέγραψε ξανά στο τριφύλλι και απομένει μόνο η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος θα φορέσει ξανά τα πράσινα μετά από δύο χρόνια, όταν και είχε αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο.

Μόλις μια μέρα μετά τη μείωση της ποινής του στο CAS για το ντόπινγκ και το γεγονός πως ουσιαστικά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί κανονικά, ο Έλληνας διεθνής ψηλός συμφώνησε σε όλα με τους πράσινους και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας στη μεγάλη επιστροφή στην πρώην ομάδα του.

Ο Μήτογλου μετά την τιμωρία του πριν από έναν χρόνο και κάτι ήθελε εφόσον δικαιωθεί να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ και θα αποτελέσει ένα βασικό κομμάτι του ροτέισον για το 2023/24, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει μια αξιόλογη λύση στο «4» και στο «5».

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του περίμενε στη γωνία εδώ κι αρκετό καιρό για τον διεθνή ψηλό, όσο εκείνος βρισκόταν εν αναμονή της οριστικής έκβασης του δικαστικού αγώνα που έδινε για τη μείωση της ποινής από το CAS. Κάτι το οποίο συνέβη την Τετάρτη 5 Ιουλίου, με το CAS να ανακοινώνει τη μείωση της τιμωρίας του από τους 32 στους 16 μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ