Κοντά στην απόκτηση του Άλεξ Πόιθρες η Αρμάνι Μιλάνο

Κοντά στην απόκτηση του Άλεξ Πόιθρες η Αρμάνι Μιλάνο

Αρμάνι Μιλάνο και Άλεξ Πόιθρες βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία, σύμφωνα με δημοσίευμα Λιθουανού δημοσιογράφου.

Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο πιθανότατα θα πρέπει να θεωρείται ο Άλεξ Πόιθρες, αφού σύμφωνα με λιθουανικό δημοσίευμα, ο ιταλικός σύλλογος έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον 29χρονο Αμερικανό, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Euroleague με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στον σύλλογο του Ισραήλ, ο Πόιθρες δεν έζησε και την καλύτερη του μπασκετική σεζόν καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς που τον κράτησαν μακριά από τον καλό του εαυτό, ενώ κατάφερε να αγωνιστεί μόλις σε 16 ματς στην Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Πως οι Γκος και Μιλουτίνοφ έδωσαν πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό έναντι του Παναθηναϊκού στο… καλοκαιρινό ντέρμπι των αιωνίων

Ο Αλεξάντερ Πόιθρες, όπως είναι το πλήρες όνομα του, τη σεζόν 2022-23 στην Euroleague, είχε μέσο όρο 22 λεπτά ανά αγώνα, σκοράροντας 7,8 πόντους, μαζεύοντας 3,6 ριμπάουντ και έχοντας δείκτη απόδοσης PIR 7,4. Παρά τους τραυματισμούς του και την προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση που έκανε, ο 29χρονος θυσιάστηκε για την ομάδα της Μακάμπι και συμμετείχε σε ένα σημαντικό παιχνίδι της EuroLeague, όταν ο Όντετ Κάτας αντιμετώπιζε έλλειψη παικτών στο «ροτέϊσον» λόγω πολλαπλών τραυματισμών.

Μετά από ένα πεντάμηνο απουσίας, ο Πόιθρες κατάφερε να επιστρέψει στα γήπεδα για τα πλέι οφ της EuroLeague, στη σειρά απέναντι στη Μονακό και είχε 7 πόντους και 3,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 14 λεπτά συμμετοχής. Από την άλλη, ο Αμερικανός φόργουορντ, είχε κατά μέσο όρο 10,6 πόντους (72,4% δίποντα) και 5,2 ριμπάουντ σε μόλις 20,4 λεπτά ανά αγώνα, βοηθώντας τη Μακάμπι να εξασφαλίσει τον τίτλο του ισραηλινού πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ