Μιλουτίνοφ: «Η ενέργεια και η άμυνα το κλειδί – Αφιερώνουμε τη νίκη στον Σίμανιτς»

Μιλουτίνοφ: «Η ενέργεια και η άμυνα το κλειδί – Αφιερώνουμε τη νίκη στον Σίμανιτς»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με μία ακόμη καταπληκτική εμφάνιση βοήθησε τη Σερβία να φτάσει στον τελικό του Mundobasket, αφιερώνοντας τη νίκη στον Σίμανιτς.

Η Σερβία πήρε μεγαλειώδη πρόκριση στον τελικό του Mundobasket, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να πραγματοποιεί μία εκπληκτική εμφάνιση, απέναντι στον Καναδά, με double double και να μιλά για το πως άλλαξε όλη η ψυχολογία των Σέρβων μετά την ήττα από την Ιταλία.

Η σκληρή δουλειά, η αναγνώριση της αξίας του Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, αλλά και της δουλείας του Αβράμοβιτς και φυσικά η αφιέρωση της πρόκρισης στον άτυχο Σίμανιτς ήταν μερικά από τα λόγια που ξεχώρισαν στις δηλώσεις του σέντερ του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το τέλος του ημιτελικού.

Διαβάστε επίσης: Ιτούδης τέλος – Διαζύγιο και… Σπανούλης-Σφαιρόπουλος

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιλουτίνοφ:

«Έπρεπε να πάνε πάνω στον Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και οι πέντε παίκτες. Δεν μπορεί να τον μαρκάρει μόνο ένας. Είναι καταπληκτικός παίκτης και ξέραμε ότι θα βάλει αυτούς τους πόντους, απλά ξέραμε ότι πρέπει να τον κάνουμε να δουλέψει σκληρά για κάθε πόντο.

Ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Δεν ήμουν μόνο εγώ. Ήταν ομαδική προσπάθεια στο υψηλότερο επίπεδο η σημερινή. Όλοι έπρεπε να δώσουμε στην ομάδα κάτι παραπάνω από τις δυνατότητές μας και το σημερινό παιχνίδι ήταν ακριβώς έτσι.

Η ενέργεια και η άμυνα ήταν το κλειδί. Κάναμε step-up μετά την ήττα μας από την Ιταλία και δείχνουμε σε όλους πόσο καλή ομάδα είμαστε.

Όποιος έρθει στη συνέχεια, είτε οι ΗΠΑ, είτε η Γερμανία, θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Πρέπει να το απολαύσουμε σήμερα και να ετοιμαστούμε για όποιον έρθει στο επόμενο ματς.

Ο Αλέκσα κάνει αυτά τα πράγματα σε όλη του τη ζωή. Ίσως να μην τον παρακολουθείτε τόσο στενά, αλλά είναι τρελός. Με την καλή έννοια. Αυτό κάνει. Ξέρει τον ρόλο του και κάνει το καλύτερο δυνατό.

Και αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Μπόρισα Σίμανιτς. Χαιρόμαστε πολύ που καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Ανυπομονώ να τον δω. Ελπίζω να είναι περήφανος για εμάς. Θέλουμε να κάνουμε άλλο ένα βήμα για εκείνον».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ