O GM της Φενέρ μίλησε ανοιχτά για την κρίση με τον Νικ Καλάθη- Η «σπόντα» για Παναθηναϊκό

O GM της Φενέρ μίλησε ανοιχτά για την κρίση με τον Νικ Καλάθη- Η «σπόντα» για Παναθηναϊκό

Αποκαλύψεις για όσα έφτασαν τον Νικ Καλάθη ως την πόρτα της εξόδου από τον GM της τουρκικής ομάδας

Μια ανάσα από την έξοδο βρέθηκε το καλοκαίρι ο Νικ Καλάθης από τη Φενέρ. Το είχαν καταλάβει οι περισσότεροι. Το επιβεβαίωσε σήμερα και ο GM του τουρκικού κλαμπ, Ντερία Γιανιέρ φέρνοντας στο προσκήνιο όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο του καλοκαιριού όσο η Φενέρ σχεδίαζε την επόμενη αγωνιστική εκδοχή της.

«Οι Νεμάνια (σ.σ. Μπιέλιτσα) και Νικ (σ.σ. Καλάθης) δεν ήταν στα πλάνα μας για την επόμενη σεζόν. Έτσι ξεκινήσαμε. Ανακοινώσαμε τη λύση της συνεργασίας με τον Μπιέλιτσα. Ο Νικ έχει συμβόλαιο μαζί μας. Αυτό που πιστεύουμε είναι ο χαρακτήρας του παίκτη, καθώς είναι επαγγελματίας και αφοσιωμένος στην ομάδα μας. Μακάρι να είχαν καλύτερη λύση οι δύο πλευρές. Έτσι, η κατάσταση για εκείνον άλλαξε. Εάν οι συνθήκες χρειαστούν κάτι άλλο, τότε θα πάμε σε άλλη λύση», είπε αρχικά ο Ντερία Γιανιέρ.

Διαβάστε επίσης: Μεταγραφική έκπληξη απο το Ισραήλ για τον Ολυμπιακό

Και όταν του δόθηκε η ευκαιρία έριξε και μια σπόντα για τον Παναθηναϊκό και την αντίδραση του, όταν η τουρκική ομάδα κατάφερε να υπογράψει τον Γιώργο Παπαγιάννη. Και για τις δηλώσεις από την Αθήνα και τους Πράσινους σε βάρος του προπονητή Δημήτρη Ιτούδη:

«Για τον Παπαγιάννη δεν έχουμε να πούμε πολλά. Ήταν ελεύθερος. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να τον κρατήσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν μας αρέσουν οι δηλώσεις που έγιναν κατά του προπονητή μας. Τα κάναμε όλα σωστά στην περίπτωσή του και δεν υπάρχει κάτι λάθος ή παράτυπο από την πλευρά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ