Δρακόντεια μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ για το Παναθηναϊκός-Μακάμπι: ΕΚΑΜ, αντιτρομοκρατική και μεταφορά express στο ΟΑΚΑ

Δρακόντεια μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ για το Παναθηναϊκός-Μακάμπι: ΕΚΑΜ, αντιτρομοκρατική και μεταφορά express στο ΟΑΚΑ

«Μυστική» η τοποθεσία που θα καταλύσει η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ – Το πλάνο της ΕΛ.ΑΣ για να κυλήσουν όλα ομαλά στο αυριανό παιχνίδι.

Ο αγώνας ανάμεσα σε Παναθηναϊκός και Μακάμπι Τελ Αβίβ (20/10, 21:15) θα διεξαχθεί υπό πλήρη μυστικότητα.

Συγκεκριμένα λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως θα έχουν τεθεί σε εγρήγορση ειδικές υπηρεσίες του σώματος ώστε να αποτραπεί το οποιοδήποτε επεισόδιο.

Διαβάστε επίσης: Ανατριχιαστικές «συμπτώσεις»: Ο Μαρέσκα στην «OPAP Arena» πριν 15 ημέρες – Η… μοιραία συνύπαρξη του Τριτσώνη με Μαρέσκα και Μάσα! (pics)

Η «ομάδα του λαού» φθάνει σήμερα το βράδυ (19/10) στο ξενοδοχείο που θα μείνει με το όνομά του να μην φανερώνεται. Όχι μόνο αυτό αλλά έχει ήδη ερευνηθεί εξονυχιστικά, από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και άνδρες της αντιτρομοκρατικής. Παράλληλα, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια της αποστολής της Μακάμπι άνδρες της ΕΚΑΜ, των ΜΑΤ, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της ΔΡΑΣΗ είναι διαθέσιμοι ενώ και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία θα λάβει μέρος στα μέτρα ασφάλειας.

Όπως αναφέρει το lawandorder.gr, θα υπάρξει ισχυρή αστυνομική παρουσία από τη διαδρομή που θα ακολουθήσει η αποστολή μέχρι το γήπεδο με σκοπό να αποφευχθούν επεισόδια ή προβλήματα κυκλοφορίας. Στην θύρα της υποδοχής της ομάδας στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται μόνο διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και εικονολήπτες με ολόκληρο το γήπεδο να είναι κατακλυσμένο από αστυνομικές μονάδες.

Τις εξελίξεις θα παρακολουθούν μέσα από το γήπεδο υψηλόβαθμα στελέχη της Euroleague ώστε να παρατηρούν αν κάποι ένταση ξεπεράσει τα όρια που θα οδηγήσει σε τιμωρία του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ