Μπάνκι: «Από τους… βασιλιάδες του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού ο Παναθηναϊκός – Δύσκολη έδρα το ΟΑΚΑ»

Μπάνκι: «Από τους… βασιλιάδες του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού ο Παναθηναϊκός – Δύσκολη έδρα το ΟΑΚΑ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό αλλά και τη δύναμη της έδρας του ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπάνκι.

H Βίρτους Μπολόνια προετοιμάζεται για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό (17/11, 21:15) και ο Λούκα Μπάνκι στις δηλώσεις του ενόψει του ματς αναφέρθηκε στο πλούσιο ρόστερ που έχουν οι «πράσινοι» αλλά και στη δύναμη του ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης: Το… σίριαλ Σκάρπα συνεχίζεται στην Βραζιλία – Νέο δημοσίευμα και ανατροπή…

Όσα είπε ο Μπάνκι:

«Αναμφίβολα ο Παναθηναϊκός είναι από τους… βασιλιάδες του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού. Με την πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν απέκτησε παίκτες υψηλού επιπέδου και με διεθνή εμπειρία, όπως Σλούκας, Λεσόρ, Ερνανγκόμεθ, Βιλντόσα και Γκραντ. Από την ομάδα μας θα ζητήσουμε να περιορίσει τη δύναμη που έχει ο Παναθηναϊκός στη ρακέτα, αλλά και να απαντήσει στη φόρμα τους, καθώς έχουν δύο σερί νίκες, ενώ στην περιφέρεια έχουν παίκτες με ταλέντο και προσωπικότητα, όπως οι Σλούκας, Βιλντόσα, Γκραντ, Γκριγκόνις και Ναν.

Επίσης, από εξαιρετικές εμφανίσεις έρχεται και ο Μήτογλου, ο οποίος αποτελεί μία από τις βασικές απειλές για την ομάδα μας, μαζί με τις επαφές των ψηλών τους και τη δημιουργία και σκορ που παίρνουν από τους γκαρντ τους. Μετά την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο ζήτησα από τους παίκτες μας να κάνουν ακόμη ένα ματς υψηλού επιπέδου και ανταγωνιστικό και στις δύο πλευρές του παρκέ, ξέροντας ότι παίζουμε σε ένα από τα πιο δύσκολα παραδοσιακά γήπεδα όπως το ΟΑΚΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ