Γκομπέρ για Γκρίν: «Είναι ένας κλόουν του μπάσκετ» (pic,vid)

Γκομπέρ για Γκρίν: «Είναι ένας κλόουν του μπάσκετ» (pic,vid)

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Γκομπέρ, μετά το κεφαλοκλείδωμα που δέχτηκε χωρίς κανένα λόγο από τον Γκρίν

Οι Τίμπεργουλβς επικράτησαν των Γουόριορς με σκορ 104-101, με τον αγώνα να σημαδεύεται από το κεφαλοκλείδωμα του Γκριν στο Γκομπέρ.

Όλα ξεκινησαν από έναν τσακωμό μεταξύ του ΜακΝτάνιελς και του Τόμσον. Ο Γκομπέρ, ο οποίος προσπαθούσε με ειρηνική διάθεση να χωρίσει τους δύο παίκτες ξαφνικά, ένιωσε ένα πισώπλατο χτύπημα και σχεδόν σε κατάσταση σοκ δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ήταν ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος τον είχε βουτήξει από το λαιμό. Από τον αγώνα αποβλήθηκαν, φυσικά ο Γκριν, ο ΜακΝτάνιελς και ο Τόμσον με τον Γάλλο να συνεχίζει κανονικά τον αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Αγωνία για Γκος – Εκτός και με Ερυθρό οι Μιλουτίνοφ, ΜακΚίσικ

Ο 33χρονος φόργουορντ/σέντερ των Ουόριορς και τέσσερις φορές πρωταθλητής ΝΒΑ με την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ (2015, 2017, 2018, 2022),  βρίσκεται πρώτος στη λίστα με τις περισσότερες αποβολές, καθώς κανένας εν ενεργεία παίκτης δεν έχει αποβληθεί περισσότερες φορές από αυτόν (18).

Η συμπεριφορά του θυμίζει κλόουν», είπε ο Γάλλος, ο οποίος μάλιστα θεωρεί πως το έκανε επίτηδες και η θεωρεία του λέει πως «επειδή ο Στέφεν Κάρι δεν αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν ήθελε και εκείνος να παίξει. Γι’ αυτό και αποβλήθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ