Πήρε το «Clasico» η Μπαρτσελόνα, νίκες και για Βαλένθια, Βίρτους – Στο 10-8 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σε επταπλή ισοβαθμία (pic)

Πήρε το «Clasico» η Μπαρτσελόνα, νίκες και για Βαλένθια, Βίρτους – Στο 10-8 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σε επταπλή ισοβαθμία (pic)

Χαμός στη βαθμολογία της Euroleague με επτά ομάδες να ισοβαθμούν στο 10-8. Ανάμεσά τους Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Με ηγέτη τον Γιαν Βέσελι, η Μπαρτσελόνα πήρε το clasico υποχρεώνοντας την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης μόλις στη δεύτερη ήττα της μετά από 18 αγωνιστικές στη Euroleague. Οι Καταλανοί επικράτησαν 83-78 στο «Palau Blaugrana» και παραμένουν στην τρίτη θέση της κατάταξης με 12-6.

Αναμφισβήτητα MVP του παιχνιδιού ο 33χρονος Τσέχος, συνεπικουρούμενος από τον Κάλινιτς (13π. με 3/3 τρίποντα) και τον Λαπροβίτολα (14π, 4ρ., 8ασ.)

Στα άλλα ματς, μεγάλες νίκες πανηγύρισαν Βαλένθια και Βίρτους Μπολόνια, αφού υπερασπίστηκαν τις έδρες τους απέναντι σε Αναντολού Έφες και Μπάγερν Μονάχου.

Έτσι για το… μπέρδεμα έγινε ακόμα μεγαλύτερο στη βαθμολογία της Euroleague μετά και την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής αφού μετά την πρωτοπόρο Ρεάλ που είναι στο 16-2 ακολουθούν, Βίρτους (13-5), Μπαρτσελόνα (12-6) και Μακάμπι (11-7).

Από εκεί και πέρα από την 5η έως την 11η θέση έχουμε επταπλή (!) ισοβαθμία στο 10-8, με τον Παναθηναϊκό να είναι πέμπτος και τον Ολυμπιακό να ακολουθεί στην έκτη θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Βαλένθια-Αναντολού Έφες 93-88
Μπασκόνια-Παναθηναϊκός 75-73
Βίρτους-Μπάγερν 85-83
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 83-78

Δείτε τη βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ