Βιλντόζα: «Παλέψαμε μέχρι το τέλος και πήραμε τη νίκη»

Βιλντόζα: «Παλέψαμε μέχρι το τέλος και πήραμε τη νίκη»

Ο Λούκας Βιλντόζα μίλησε για το διπλό του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια.

Με μια βολή του Ματίας Λεσόρ στο φινάλε της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας της Βαλένθια με 82-81 για την Euroleague.

Ο Λούκας Βιλντόζα στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Πράσινοι πάλεψαν μέχρι το τέλος και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Απόστολος Τσιτσιπάς για ξεσπάσματα Στέφανου: «Αντιδρώ σαν σάκος του μποξ»

«Χάναμε αλλά παλέψαμε μέχρι το τέλος. Πήραμε επιτέλους μια νίκη στην Ισπανία και πήραμε μια νίκη σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη: «Είναι υπέροχο. Κάναμε σπουδαία δουλειά. Χάναμε αλλά παλέψαμε μέχρι το τέλος. Πήραμε επιτέλους μια νίκη στην Ισπανία και πήραμε μια νίκη σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημεία και είμαι περήφανος για την ομάδα».

Για την προσωπική του απόδοση: «Ο καθένας θα μπορούσε να κρίνει το ματς. Ο Λεσόρ ήταν αυτός που έβαλε το ματς με τη βολή. Ο Γκριγκόνις βοήθησε πολύ με τα σουτ του. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την ομάδα».

Για τη συνέχεια: «Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Νιώθω αισιόδοξος. Είμαστε μια ομάδα γεμάτη ταλέντο και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος της. Έχουμε μπροστά μας και το παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και συνεχίζουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ