Να παραμείνει «ζωντανός» για την τετράδα θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Βιλερμπάν

Να παραμείνει «ζωντανός» για την τετράδα θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Βιλερμπάν

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Βιλερμπάν (21/3, 21:15) για την 31η αγωνιστική της Euroleague και θέλει την νίκη για να παραμείνει στο «κυνήγι» της τετράδας.

Επιστροφή στις νίκες αναζητά ο Ολυμπιακός απέναντι στη Βιλερμπάν (21/3, 21:15), που την υποδέχεται για τη 31η αγωνιστική της Euroleague.

Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης, δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους «ερυθρόλευκους», αφού το νικηφόρο σερί τους (6-0), σταμάτησε απέναντι στην Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε επίσης: Και όμως: 4oς σε ολόκληρη την Ευρώπη για το 2024 ο Ελ Κααμπί- Κυνηγάει Εμπαπέ και τον Σουηδό-αποκάλυψη της Σπόρτινγκ (vids)

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν να κάνουν το τέσσερα στα τέσσερα αρχής γενομένης απέναντι στη Βιλερμπάν, γνωρίζοντας πως έχουν δύσκολο πρόγραμμα, αφού μετά το ματς με τους Γάλλους ακολουθεί η Παρτιζάν στο Βελιγράδι (28/3), ο Ερυθρός Αστέρας στο Βελιγράδι (4/4) και η Φενερμπαχτσέ στο ΣΕΦ (12/4).

Η ομάδα του Πιερίκ Πουπέ στην περιφέρεια βασίζεται στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Παρίς Λι και στον 36χρονο Γάλλο διεθνή Νάντο ντε Κολό. Ο Τιμοτέ Λουβαβού-Καμπαρό αποτελεί την επιθετική «αιχμή» της Βιλερμπάν, ενώ άξιος συμπαραστάτης του είναι ο Ντεσόν Τόμας. Πάντα επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν οι φόργουορντ Έντουιν Τζάκσον κααύρι ο Αμερικανός Ντέιβιντ Λάιτι.

Στο «5», ο Γάλλος διεθνής Μουσταφά Φαλ του Ολυμπιακού θα βρει απέναντί του τον αδελφό του, Γιουσούφα Φαλ, ο οποίος έχει 8,7 πόντους και 6,5 ριμπάουντ μέσο όρο ανά αγώνα. Μαζί με τον Ράιτ Μόουζες θα πρέπει να σταματήσουν εκτός από τον Γιουσούφα Φαλ, και τον Σενεγαλέζο σέντερ της Βιλερμπάν Εμπαγιέ Εντιαγέ, αλλά και τον έμπειρο Γάλλο σέντερ Ζοφρί Λοβέρν.

Αγωνιστικά ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τόσο τον Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, όσο και τον μακροχρόνια τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ρόμπερτ Λότερμοζερ (Γερμανία), Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία) και Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ