«Αυτόν θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης για αντικαταστάτη του Χεζόνια» (pic)

«Αυτόν θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης για αντικαταστάτη του Χεζόνια» (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως αναζητά τον αντικαταστάτη του Μάριο Χεζόνια και σύμφωνα με τους Λιθουανούς έχει καταλήξει στον βασικό υποψήφιο.

Το μέλλον του Μάριο Χεζόνια δεν φαίνεται να είναι στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ. Ο Κροάτης δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι, με τη «βασίλισσα» και οι φήμες περί αποχώρησής του όλο και αυξάνονται, με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το ΝΒΑ να είναι τα κύρια σενάρια.

Πάντως η ομάδα του Τσους Ματέο δεν πρόκειται να κάτσει με… σταυρωμένα τα χέρια και όλα δείχνουν ότι έχει εντοπίσει ήδη τον αντικαταστάτη του έμπειρου φόργουορντ. Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ του EuroCup (19 πόντοι και 4.4 ριμπάουντ), Ντειβίντας Σιρβίντις.

Όπως τονίζει το λιθουανικό «15min.lt», ο 23χρονος φόργουορντ της Λιετκάμπελις είναι στα ραντάρ της Ρεάλ, μετά την εξαιρετική παρουσία που είχε με την ομάδα της πατρίδας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες μέρες η Ζάλγκιρις Κάουνας ήταν εκείνοι που έμοιαζε το φαβορί για την απόκτησή του, όμως τώρα στη… μάχη φαίνεται πως μπαίνουν και οι «μερένγκες» με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη εξέλιξη της υπόθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ