Παπαπέτρου: «Αξίζαμε την νίκη – Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Παπαπέτρου: «Αξίζαμε την νίκη – Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Όλα όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχτηκε στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 της σειράς των Play Off της Euroleague και πήρε μία πολύ σημαντική νίκη με 95-79, ισοφαρίζοντας την σειρά σε 1-1.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας συνολικά από 15 πόντους, με 3 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε ότι οι πράσινοι άξιζαν την νίκη, ενώ τόνισε ότι η σειρά, ουσιαστικά, ξεκινάει τώρα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι αντιδράσεις του πάγκου στην διαδικασία των πέναλτι, τα ελληνικά του Ροντινέι και το… πάρτι στα αποδυτήρια (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ του «τριφυλλιού»:

«Νιώθω παράξενα. Έχω εμπειρία από αυτά τα ματς και ήμουν έτοιμος να βοηθήσω. Αξίζαμε τη νίκη παίξαμε καλά, παίξαμε επιθετικά. Η σειρά ξεκινάει τώρα. Πρέπει να ετοιμαστούμε για να πάρουμε μια νίκη εκτός έδρας».

Για το γεγονός ότι μετά το προηγούμενο ματς έκανε προπόνηση είπε: «Έβλεπα πολύ μπάσκετ. Βγήκα για προπόνηση, γιατί ήθελα να παίζω. Δεν είχα παίξει πολύ, ήθελα να προπονηθώ. Έτσι είμαι σε όλη μου την καριέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ