Παππάς: «Επικίνδυνη η Ζαλγκίρις, πρέπει να εκμεταλλευτούμε το ΟΑΚΑ»

Παππάς: «Επικίνδυνη η Ζαλγκίρις, πρέπει να εκμεταλλευτούμε το ΟΑΚΑ»

Την άποψη για την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας εξέφρασε ο Νίκος Παππάς.

Την πεποίθηση ότι η Ζαλγκίρις Κάουνας είναι το ίδιο επικίνδυνη σε σχέση με πέρυσι εξέφρασε ο Νίκος Παππάς σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA.

Ωστόσο, ο Έλληνας γκάρντ υποστήριξε ότι αν ο Παναθηναϊκός εκμεταλλευτεί την έδρα του θα φτάσει σε ακόμη νίκη στην φετινή Ευρωλίγκα.

Πιο αναλυτικά, ο 28χρονος γκάρντ δήλωσε τα εξής:

Για τον αγώνα κόντρα στην Ζαλγκίρις: «Η Ζαλγκίρις είναι επικίνδυνη όπως πέρσι, παρότι έφυγαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες. Ο Σάρας βασίζει το παιχνίδι ανάλογα με τις αδυναμίες του αντιπάλου, οπότε η συγκέντρωση παίζει σημαντικό ρόλο. Παίζουμε στο ΟΑΚΑ, ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση και θέλουμε τη νίκη»

Για το κακό ποσοστό του Παναθηναϊκού στα τρίποντα μέσα στη σεζόν:
«Προς το παρόν δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Η ομάδα σκοράρει πολύ στην επίθεση, άρα βρίσκουμε τρόπους και οι επιλογές μας είναι καλές. Λείπει και ο Λοτζέσκι που είναι θεωρητικά ο καλύτερος σουτέρ, αλλά νομίζω πως είναι θέμα χρόνου να ανέβουν τα ποσοστά»

Για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του κόντρα στην ομάδα του Σαρούνας Γιασκεβίτσιους: «Α, ναι, μπράβο μου. Δεν το ήξερα. Μακάρι να συνεχιστεί το σερί. Ίσως είναι τυχαίο, ίσως και η αντιμετώπιση της άμυνας να παίζει ρόλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ