Ευρωλίγκα : Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Ευρωλίγκα : Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα με τη βασίλισσα και το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη να συνεχίζουν μόνο με νίκες στη διοργάνωση.

Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ παρέμειναν αήττητες μετά από έξι ματς, με τη βασίλισσα να κάνει… περίπατο στο Ισραήλ απέναντι στη Μακάμπι και την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να περνάει με ανατροπή (87-66) από το Μιλάνο (90-85), απέναντι στην Αρμάνι.

Οσο τους Ισραηλινούς, γνώρισαν την 5η ήττα τους, δείχνοντας επηρεασμένοι από το δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης. Από την πλευρά τους οι Ιταλοί πήγαν στο 4-2, γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα τους.

Εξάλλου, μια «αγριεμένη» Μπάγερν… κατάπιε στο Μόναχο τη Νταρουσάφακα, για να επικρατήσει με το «εκκωφαντικό» 116-70! Στο 3-3 πλέον η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς που δείχνει ιδιαιτέρως ισχυρή επί γερμανικού εδάφους. Στο 1-5 πλέον οι Τούρκοι που μέχρι στιγμής δεν έχουν πείσει ότι μπορούν να διεκδικήσουν την πρόκριση στην 8άδα.

Με νίκη, την 4η φετινή, προχώρησε και η Αναντολού Εφές η οποία πέρασε πολύ δ΄υσκολα από τα Κανάρια Νησιά και την τοπι8κή Γκραν Κανάρια με 94-90, με τους Μίσιτς, Ντάνστον και Σιμόν να βομβαρδίζουν το καλάθι των Ισπανών.

Από το πρόγραμμα της Παρασκευής (9/11) ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι του Νίκος Γκάλης, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Τζάμπολ στις 21:00.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής και το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Πέμπτη 8/11

Μπάγερν Μονάχου – Νταρουσάφακα 116-70

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 66-87

Αρμάνι Μιλάνο – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 85-90

Γκραν Κανάρια – Εφές  90-94

Παρασκευή 9/11

Χίμκι – Μπαρτσελόνα 19:00

Μπουντούτσνοστ – Ζαλγκίρις Κάουνας 20:00

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 21:00

Μπασκόνια – Φενέρμπαχτσε 21:30

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ