Σκόλα: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω υπό τις οδηγίες του Μεσίνα»

Σκόλα: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω υπό τις οδηγίες του Μεσίνα»

Ο Λουίς Σκόλα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μιλάνο, εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή του στην ιταλική ομάδα, αλλά και για το γεγονός ότι θα έχει έναν προπονητή σαν τον Ετόρε Μεσίνα.

Ο Λουίς Σκόλα ανακοινώθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο με την ιταλική ομάδα να ολοκληρώνει το «μπαμ» και να προσθέτει έναν πολύ ποιοτικό παίκτη στη γραμμή των ψηλών.

Ο 39χρονος Αργεντινός που εντυπωσίασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την αλμπισελέστε σχολίασε τη μεταγραφή του στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα, στον οποίο έκανε και ειδική αναφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να παίξω στην Αρμάνι Μιλάνο σε αυτή τη φάση της καριέρας μου. Είναι ακόμα πιο ξεχωριστό για μένα το γεγονός ότι μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ για έναν προπονητή όπως ο Έτορε Μεσίνα. Θα είναι διασκεδαστικό».

Νωρίτερα, την μεταγραφή του σχολίασε και ο GM της Αρμάνι, Χρήστος Σταυρόπουλος: «Θέλαμε τον Λουίς Σκολα γιατί, λαμβάνοντας υπόψη την αξία του σαν παίκτη, έχει τα χαρακτηριστικά που θέλουμε στους παίκτες μας για το φετινό μας πλάνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ