Ατρόμητος: Χωρίς Τζαβέλλα, Κούντε και Κιβρακίδη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ατρόμητος: Χωρίς Τζαβέλλα, Κούντε και Κιβρακίδη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει αύριο τον Παναθηναϊκό στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Σάσα Ίλιτς να έχει 3 σημαντικές απουσίες να διαχειριστεί

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας (24/1, 21:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου.

Οι Περιστεριώτες θα παραταχτούν με τρεις σημαντικές απουσίες απέναντι στους Πράσινους. Ο Σάσα Ίλιτς άφησε εκτός αποστολής τον Γιώργο Τζαβέλλα, για λόγους αποφόρτισης, όπως και ο Κυριάκος Κιβρακίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Διαβάστε επίσης: Προμηθέας – ΑΕΚ 80-79: Χέιλ και Κάουαν «εκτέλεσαν» την Ένωση

Επίσης, στην αυριανή αναμέτρηση δεν θα αγωνιστεί ο Πιέρ Κουντέ ο οποίος αποκόμισε ένα χτύπημα στον αστράγαλο από το ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Γιώργος Τζοβάρας ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ατομικό πρόγραμμα. Ανέτοιμος είναι ο Φριντζόνσον, ενώ λείπουν οι διεθνείς Αγκιμπού Καμαρά και Κεσχρίντα.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Γκονθάλεθ, Κούεν, Βρακάς, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ