Ονειρεμένα γενέθλια για Ποκουσέφσκι: Το ντεμπούτο στο NBA και το «stop» στον Γκράχαμ (vids)

Ονειρεμένα γενέθλια για Ποκουσέφσκι: Το ντεμπούτο στο NBA και το «stop» στον Γκράχαμ (vids)

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έκανε ντεμπούτο στο NBA με τη φανέλα Οκλαχόμα Θάντερ τη βραδιά των γενεθλίων του. Αγωνίστηκε για 11 λεπτά στη νίκη επί των Χόρνετς και μεταξύ άλλων είχε ένα κόψιμο για... highlights.

Αυτά τα γενέθλια θα του μείνουν αξέχαστα. Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έκλεισε τα 19 του χρόνια με τρόπο… ονειρεμένο. Η μοίρα τα έφερε έτσι που το προηγούμενο παιχνίδι των Οκλαχόμα Θάντερ δεν έγινε λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού των Χιούστον Ρόκετς, με αποτέλεσμα το πρώτο τους ματς να γίνει τα ξημερώματα απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς.

Και ο Ποκουσέφσκι γιόρτασε τα γενέθλια του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με το επίσημο ντεμπούτο του στον μαγικό κόσμο του NBA.

Ο Ποκουσέφσκι αγωνίστηκε για 11 λεπτά, έχοντας 0/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο στη νίκη της ομάδας του με 109-107 μέσα στη Σάρλοτ σε ένα σπουδαίο παιχνίδι που κρίθηκε με σουτ του Αλεξάντερ ένα δευτερόλεπτο πριν από το φινάλε.

Η Οκλαχόμα δεν παρέλειψε να ευχηθεί χρόνια πολλά στον Ποκουσέφσκι μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

Το εντυπωσιακό του κόψιμο στον Γκράχαμ

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι μπορεί να μην σημείωσε κάποιον πόντο στο παρθενικό του παιχνίδι στο NBA, είχε όμως μια φάση που μπήκε στα highlights του αγώνα.

Ο Γκράχαμ έκανε τη διείσδυση προς το καλάθι των Θάντερ, αλλά ο Ποκουσέφσκι του… έσβησε τα φώτα με το εντυπωσιακό του κόψιμο.

Δείτε το:

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ