Η μεγάλη ώρα έφτασε: Μπακς και Σέλτικς έτοιμοι για μια ιστορική σειρά που θα μας καθηλώσει

Η μεγάλη ώρα έφτασε: Μπακς και Σέλτικς έτοιμοι για μια ιστορική σειρά που θα μας καθηλώσει

Οι Μιλγουόκι Μπακς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα τεθούν αντιμέτωποι με τους φορμαρισμένους Μπόστον Σέλτικς, σε μια σειρά που αναμένουμε να μα κόψει την... ανάσα και να μας προσφέρει δυνατές συγκινήσεις.

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς που θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Μπόστον Σέλτικς σε μια «μάχη» που περιμένει με κομμένη την… ανάσα όλο το ΝΒΑ. Οι πρωταθλητές απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της λίγκας. Μια σειρά που αναμένουμε να γίνει πραγματικότητα η φράση: «αίμα, δάκρυα και ιδρώτας».

Το σύνολο του Ίμε Γιουντόκα είναι… πεινασμένο για μια μεγάλη διάκριση. Μια διάκριση που τους στέρησαν πέρυσι οι Μπρούκλιν Νετς από τον πρώτο κιόλας γύρο, πριν πέσουν πάνω στα «ελάφια» και καταγραφεί μία από τις καλύτερες σειρές που έχουμε αντικρίσει τα τελευταία χρόνια στα πλέι-οφ του ΝΒΑ.

Κάτι παρόμοιο αναμένουμε να δούμε και από το απόγευμα της Κυριακής (1/5, 20:00). Οι Σέλτικς έρχονται με φόρα από τις εμφανίσεις τους κόντρα στην ομάδα του Κέβιν Ντουράντ και του Καϊρί Ίρβινγκ, βγάζοντας τις «σκούπες» και παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας, με έναν τρόπο που δεν περίμενε ούτε και ο πιο αισιόδοξος φίλος της ομάδας.

Και οι Μπακς παρότι τα βρήκαν λίγο… σκούρα με τους Σικάγο Μπουλς στα δύο πρώτα παιχνίδια, στη συνέχεια δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα με τους «ταύρους», τους οποίους και καθάρισαν σε πέντε αναμετρήσεις για να πάρουν κι εκείνοι με τη σειρά τους την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Σέλτικς μπορεί να έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως τα πράγματα με τα «ελάφια» δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου εύκολα. Η ομάδα από το Ουισκόνσιν δεν είναι το ίδιο… αδούλευτη με εκείνη των Νετς και στα παρκέ τόσο του «Fiserv Forum», όσο και του «TD Garden» θα διεξαχθεί ένας πόλεμος ανάμεσα σε δύο εξαιρετικά σύνολα που έχουν το βλέμμα τους καρφωμένο στο πρωτάθλημα.

Η «μάχη» Αντετοκούνμπο και Τέιτουμ

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Τζέισον Τέιτουμ είναι έτοιμοι για μια επική μάχη. Δύο παίκτες που οδηγήσαν τις ομάδες τους σε αυτό το σημείο και θα κάνουν τα πάντα για να τις δουν στους τελικούς της περιφέρειας κόντρα είτε στους Μαϊάμι Χιτ, είτε στους Φιλεδέλφεια Σίξερς. Ο Greek Freak αριθμεί 28,6 πόντους, 13,4 ριμπάουντ, 6,2 ασίστ και 1,4 μπλοκ σε 33 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο ηγέτης των Σέλτικς καταγράφει 29,5 πόντους, 7,3 ασίστ, 4,5 ριμπάουντ και 1,8 κλεψίματα σε 42 λεπτά που μένει στο παρκέ.

Σημαντική σημείωση είναι η απουσία του Κρις Μίντλετον από το πλευρό του Γιάννη, που αναμένεται να χάσει όλη τη σειρά. Εκείνος που θα πρέπει να βγει μπροστά για το σύνολο του Μάικ Μπουντενχόλζερ είναι ο Τζρου Χόλιντεϊ, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση.

Από την άλλη πλευρά πλην του Τέιτουμ που είναι τρομερή κατάσταση, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στον Τζέιλεν Μπράουν, αλλά και στον «Αμυντικό της Χρονιάς», Μάρκους Σμαρτ. Καθώς θα κάνουν τα πάντα για να κάνουν τη ζωή του Αντετοκούνμπο όσο πιο δύσκολη γίνεται σε αυτή τη σειρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ