Ο Χάρντεν βάζει σε… μπελάδες τους Σίξερς

Ο Χάρντεν βάζει σε… μπελάδες τους Σίξερς

'Ερευνα ξεκίνησε το NBA σχετικά με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς και το νέο συμβόλαιο που προσέφεραν στον Τζέιμς Χάρντεν.

Σε μπελάδες φαίνεται πως μπαίνουν οι Σίξερς με αφορμή τις διαπραγματεύσεις του νέου συμβολαίου του Τζέιμς Χάρντεν. Σύμφωνα με ανακοίνωση του NBA, ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπήρξε παραβίαση κανονισμών κατά τις διαδικασίες.

Συγκεκριμένα λοιπόν ελέγχεται αν οι Σίξερς είχαν ήδη συμφωνήσει με τον «Μούσια» πριν από την 1η Ιουλίου, όταν και επιτρέπεται να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τους ελεύθερους.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Ο Χάρντεν δήλωσε πριν από μερικές μέρες πως θα χαμηλώσει τις απαιτήσεις του συμβολαίου του και υπέγραψε για 1+1 χρόνια με απολαβές 33 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Αυτό έγινε για να ανοίξει χώρος στα οικονομικά της ομάδας και να ενισχυθούν οι Σίξερς υπογράφοντας τους Πι Τζέι Τάκερ και Ντάνιουελ Χάουζ. Το «καμπανάκι» χτύπησε στη λίγκα, λόγω των πολύ καλών σχέσεων που έχουν οι τρεις παίκτες με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ντάριλ Μόρι, οπότε και υπάρχει η υποψία για συμφωνία πριν την σχετική προθεσμία.

Εάν επιβεβαιωθεί η παρατυπία οι ποινές που περιμένουν την ομάδα της Φιλαδέλφεια μπορεί να περιλαμβάνουν: ένα βαρύ πρόστιμο ύψους εκατομμυρίων δολαρίων, να χάσουν το δικαίωμα να επιλέξουν παίκτη στα μελλοντικά ντραφτ ή ακόμη και να ακυρωθεί κάποιο από τα τωρινά συμβόλαια!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ