Ντουράντ : Οι τρεις επιλογές για το νέο συμβόλαιο με τους Ουόριορς

Ντουράντ : Οι τρεις επιλογές για το νέο συμβόλαιο με τους Ουόριορς

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει αποφασίσει να παραμείνει στο Γκόλντεν Στέιτ και τα επόμενα χρόνια. Ποιες είναι οι τρεις επιλογές για το νέο συμβόλαιό του.

Ευχάριστα νέα για τους Ουόριορς, καθώς ο Κέβιν Ντουράντ έχει αποφασίσει να παραμείνει στο Γκόλντεν Στέιτ και τα επόμενα χρόνια. Ο σούπερ σταρ των «πολεμιστών» έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ, αλλά δεν σκέφτεται ν’ αλλάξει ομάδα, αρκεί βέβαια να τα βρει με τη διοίκηση του συλλόγου.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο «KD» θα κάνει opt out τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με τους Ουόριορς. Δηλαδή θα πει όχι στα 26.2 εκατ. δολάρια για την επόμενη σεζόν, με σκοπό να πετύχει καλύτερη συμφωνία με τους πρωταθλητές.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ έχει τρεις επιλογές. Mπορεί να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο, με 30 εκατ. δολάρια τον πρώτο χρόνο και 31.5 τον δεύτερο. Το 2019 θα μπορεί να κάνει opt out και να υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο αντί 219 εκατ. δολαρίων.

Η δεύτερη επιλογή είναι νέο τετραετές συμβόλαιο αντί 158 εκατ. δολαρίων (35.3 εκατ. τον πρώτο χρόνο, 38.2 εκατ. το δεύτερο, 41 τον τρίτο και και 43.8 εκατ. δολάρια τον τέταρτο χρόνο. Η τρίτη επιλογή είναι τριετές συμβόλαιο με προοπτική μετά το δεύτερο χρόνο (35.3 τον πρώτο, 38.2 τον δεύτερο, και 41 εκατ. τον τρίτο.

Τότε ο Ντουράντ μπορεί να κάνει opt out και να υπογράψει πενταετές περίπου 228 εκατ. δολαρίων. Τη φετινή σεζόν ο Ντουράντ έχει κατά μέσο όρο στο ενεργητικό του 26.6 πόντους, 6.9 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ