Πάνε για σούπερ ανταλλαγή με Μίτσελ οι Λέικερς

Πάνε για σούπερ ανταλλαγή με Μίτσελ οι Λέικερς

Οι Λέικερς έχουν σοβαρές πιθανότητες να εμπλακούν στην ανταλλαγή του Ντόνοβαν Μίτσελ και να ξεφορτωθούν και το τεράστιο συμβόλαιο του Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Οι Τζαζ μετά την ανταλλαγή του Ρούντι Γκομπέρ στους Τίμπεργουλβς είναι έτοιμοι να δώσουν και τον Ντόνοβαν Μίτσελ και να ξεκινήσουν το χτίσιμο της ομάδας από την αρχή.

Ο σούπερ σταρ των Μορμόνων έχει συμβόλαιο αλλά στη Γιούτα σκέφτονται σοβαρά την ανταλλαγή του για να γεμίσουν με πρώτα πικ στα επερχόμενα ντραφτ και να έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν άμεσα το ρόστερ τους.

Η ομάδα που ενδιαφέρθηκε πρώτη για τον Μίτσελ ήταν οι Νικς, όμως η πρόταση τους έπεσε στο κενό και πλέον η επόμενη στη λίστα είναι η ομάδα των Λέικερς, που έχουν ένα γερό πακέτο να προσφέρουν.

Συγκεκριμένα οι Λέικερς μπορούν να προσφέρουν δύο picks πρώτου γύρου, του 2027 και του 2029 μαζί με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ του οποίου το συμβόλαιο (ύψους 47 εκατομμυρίων δολαρίων) λήγει, αλλά και ακόμη έναν ρολίστα αν χρειαστεί για να τα βρουν με τη Γιούτα.

Οι Τζαζ μπορεί να έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλουν έναν παίκτη όπως ο Γουέστμπρουκ, όμως το υπόλοιπο πακέτο έχει όσα θέλουν για τα επόμενα χρόνια οι Μορμόνοι, ενώ μπορεί να πέσουν κι άλλα ονόματα στο τραπέζι από το ρόστερ της ομάδας του LA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ