Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ρίχνει άγριο «κράξιμο» στον Μπέβερλι (pic)

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ρίχνει άγριο «κράξιμο» στον Μπέβερλι (pic)

Άγρια κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ ανάμεσα σε δυο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι αγωνίζεται στους Λος Άντζελες Λέικερς από το περασμένο καλοκαίρι, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να πείσει με την παρουσία του, ενώ και οι «λιμνάνθρωποι» είναι εκτός playoffs και ψάχνουν λύσεις.

Μια από αυτές φέρεται να είναι κάποια ανταλλαγή, έτσι ώστε να αλλάξουν την ομάδα που δεν πείθει και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είναι ένας από τους υποψήφιους για να αποχωρήσουν μέσα στη χρονιά.

Ο Μπέβερλι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και δεν θυμίζει τον παίκτη που έκανε εξαιρετική σεζόν πέρσι με τους Τίμπεργουλβς, ενώ έχει δημιουργήσει μια νέα κόντρα με… ερυθρόλευκο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τη φημολογούμενη επιθυμία και του ίδιους του Μπέβερλι να αποχωρήσει από τους Λος Άντζελες Λέικερς και να επιστρέψει στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ο έτερος πρώην άσος του Ολυμπιακού και των Φοίνιξ Σανς, Έντι Τζόνσον σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter πως «καλό θα ήταν να έχει επιθυμία να πετύχει κανένα καλάθι».

Ο Τζόνσον «δίκασε» τον Μπέβερλι για την αστοχία του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού φέτος έχει αρνητικό ρεκόρ καριέρας στα ποσοστά ευστοχίας, γεγονός που έχει οδηγήσει τους «λιμνανθρώπους» σε σκέψεις ακόμη και αποδέσμευσής του.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ