«Ξηλώνονται» για να αποκτήσουν τον Γουίλιαμσον οι Γουόριορς

«Ξηλώνονται» για να αποκτήσουν τον Γουίλιαμσον οι Γουόριορς

Ένα trade τεσσάρων παικτών φέρνει στη δημοσιότητα αμερικάνικο ΜΜΕ που είναι ικανό να φέρει τον Ζάιον Γουίλιαμσον στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Η φετινή χρονιά στο ΝΒΑ μπαίνει προς την τελική της ευθεία, με το καλοκαίρι να αναμένεται ιδιαίτερα καυτό και πολλούς παίκτες να ενδέχεται να αλλάξουν ομάδα μέσω ανταλλαγών ή παραμένοντας ελεύθεροι. Ένας από τους πρωταγωνιστές αναμένεται να είναι ο Ζάιον Γουίλιαμσον.

Ο 22χρονος φόργουορντ των Πέλικανς, θεωρείται ένα… θαύμα της φύσης που υπερέχει των περισσότερων αντιπάλων του τόσο σε δύναμη όσο και σε ταλέντο. Βρίσκεται όμως στη βαριά σκιά ενός μεγάλου «αλλά».

Διαβάστε επίσης: Κάτι ήξερε ο Αριστοτέλης και την «πετσόκοψε»: Ο λόγος που πήρε μόνο τη μισή του περιουσία η Αθηνά Ωνάση

Οι τραυματισμοί του είναι τόσο συχνοί που δεν τον έχουν αφήσει να ολοκληρώσει μια σεζόν χωρίς να απουσιάσει σε διψήφιο αριθμό παιχνιδιών και μάλιστα σχεδόν ποτέ για να ξεκουραστεί, αλλά για να αναρρώσει. Ωστόσο ο παίκτης έχει τόσο μεγάλο hype ακόμα που αρκετές ομάδες θέλουν να του δώσουν μια ευκαιρία για μια νέα αρχή, πιστεύοντας πως τα χειρότερα είναι πίσω του.

Ο Γουίλιαμσον λοιπόν βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σύμφωνα με το NBA Analysis Network με την ομάδα του Στιβ Κερ να προτίθεται να δώσει πληθώρα έμψυχων ανταλλαγμάτων για τον παίκτη που πραγματικά μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα αν βρει ρυθμό και συνέχεια στην απόδοσή του.

Σύμφωνα με το εν λόγω σάιτ λοιπόν, για να ενδώσουν οι Πέλικανς, το Γκόλντεν Στέιτ προτίθεται να προσφέρει τον εξαιρετικά σημαντικό και επί χρόνια βασικό στη δυναστεία που έχουν χτίσει, Ντρέιμοντ Γκριν μέσωsign and trade, μαζί με τους Τζόναθαν Κουμίνγκα, Μόουζες Μούντι και Γκάρι Πέιτον ΙΙΙ, ενώ ίσως χρειαστεί και ένα pick πρώτου γύρου από το draft του 2023.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ