NBA: Την ανατροπή πέτυχαν οι Μπουλς – Πήραν το «θρίλερ» οι Θάντερ (vids)

NBA: Την ανατροπή πέτυχαν οι Μπουλς – Πήραν το «θρίλερ» οι Θάντερ (vids)

Αν και βρέθηκαν πίσω με 19 πόντους, οι Σικάγο Μπουλς ανέτρεψαν την κατάσταση κόντρα στους Ράπτορς και έχουν ορίζοντα τους... Μπακς. Οι Θάντερ πήραν το «θρίλερ» απέναντι στους Πέλικανς.

Με μια σπουδαία ανατροπή οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν 109-105 των Τορόντο Ράπτορς εκτός έδρας και πήραν το εισιτήριο για τα Play-In της Ανατολής, εκεί όπου τους περιμένουν πλέον οι Χιτ, ενώ στο βάθος υπάρχει για αυτούς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και το Μιλγουόκι. Στο αγωνιστικό κομμάτι το Σικάγο βρέθηκε πίσω με 19 πόντους όμως με τον Λαβίν να πετυχαίνει 39 πόντους και τον ΝτεΡόζαν να προσθέτει άλλους 23 γύρισε τον αγώνα και πλέον θα βρεθεί στα Play-In και στο δρόμο των Play-Offs.

Διαβάστε επίσης: Τα φαβορί για τον Λάσο – Τι συμβαίνει με Παναθηναϊκό…

Από τη μεριά των ηττημένων -αξίζει να αναφέρουμε πως- ο Σιάκαμ είχε 32 πόντους με τον ΒανΒλιτ να σημειώνει άλλους 26.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς, οι Θάντερ πήραν ένα συγκλονιστικό ματς μέσα στη Νέα Ορλεάνη 123-118 επί των Πέλικανς, και θα βρεθούν στα Play-In αντιμέτωποι με τους Τίμπεργουλβς και ενώ στα Play-Offs θα περιμένουν οι Νάγκετς.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Γκίντει με ρεκόρ πόντων (31). Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ με 32 πόντους οι 25 εκ των οποίων ήλθαν στο δεύτερο μέρος.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία ματς για στο δρόμο για την είσοδο στα Play-Offs θα γίνουν τα ξημερώματα του Σαββάτου και είναι τα Χιτ-Μπουλς και φυσικά Τίμπεργουλβς – Θάντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ