Δείτε τις πιθανότητες που έχει κάθε ομάδα του NBA να πάρει τον Γουεμπανιάμα

Δείτε τις πιθανότητες που έχει κάθε ομάδα του NBA να πάρει τον Γουεμπανιάμα

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αποτελεί το πιο hot όνομα που θα μπει στο φετινό draft του NBA. Πόσες πιθανότητες έχει κάθε ομάδα να τον αποκτήσει.

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αποτελεί τον παίκτη που θέλουν όλες οι ομάδες του NBA. Το πιο πιθανό είναι πως θα βρίσκεται στο νούμερο 1 του draft για το 2023.

Οι ομάδες που δεν τα πήγα καλά τη φετινή σεζόν και δεν πέρασαν καν στα playoff και στο play in τουρνουά έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ντύσουν στα χρώματά τους τον θηριώδη Γάλλο.

Διαβάστε επίσης: Τα λάθη και το όνειρο…

Με όσο χειρότερο ρεκόρ τερμάτισε κάθε ομάδα στην κανονική περίοδο του NBA, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να πάρει ένα από τα πρώτα πικ στο draft της 16ης Μαΐου. Οι τρείς ομάδες με το χειρότερο ρεκόρ θα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες.

Οι Πίστονς με το χειρότερο ρεκόρ στη φετινή διοργάνωση (17-65), όπως και οι Ρόκετς και Σπέρς με ρεκόρ 22-60, θα έχουν 14% πιθανότητες να τον αποκτήσουν.

Ο Γάλλος που φέτος αγωνίζεται στην πατρίδα του με τα χρώματα της Μπουλόν-Λεβαλουά, την οδηγεί στη δεύτερη θέση του Γαλλικού πρωταθλήματος και είναι πρώτος τόσο σε πόντους με 21.3 μέσο όρο ανά παιχνίδι και στα ριμπάουντ με 9.9 ανά παιχνίδι.

Αναλυτικά οι πιθανότητες απόκτησης του Γουεμπανιάμα από κάθε ομάδα του NBA:

Πίστονς 14%
Ρόκετς 14%
Σπερς 14%
Χόρνετς 12.5%
Μπλέιζερς 10.5%
Μάτζικ 9%
Γουίζαρντς 6.8%
Πέισερς 6.8%
Τζαζ 4.5%
Μάβερικς 3%
Θάντερ 1.8%
Μάτζικ (Μερίδιο από τους Μπουλς) 1.7%
Ράπτορς 1%
Πέλικανς 0.5%

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ