Γκριν: «Και ο Μπάτλερ θα έδινε το MVP στον Μάρτιν»

Γκριν: «Και ο Μπάτλερ θα έδινε το MVP στον Μάρτιν»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν εξέφρασε την άποψη πως ο Κέιλεμπ Μάρτιν θα έπρεπε να ήταν ο MVP των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας.

Το Μαϊάμι κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Μπόστον Σέλτικς και να βρεθεί εκείνο στους τελικούς του ΝΒΑ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα απέναντι στους Νάγκετς.

Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν καλός στη σειρά, αλλά ο Κέιλεμπ Μάρτιν αποτέλεσε τον παράγοντα «Χ», κάτι που εντόπισε ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος τόνισε πως εκείνος που θα έπρεπε να πάρει το βραβείο του MVP των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας είναι ο Μάρτιν και όχι ο «Jimmy Buckets».

Η τοποθέτηση του Ντρέιμοντ Γκριν:

«Προσωπικά αν μπορούσα να ψηφίσω κάποιον θα διάλεγα τον Κέιλεμπ Μάρτιν. Ήταν συνεπής, πολύ καλός ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν εκείνος που ‘κουβάλησε’ την ομάδα τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να πάρουν μέρος σε τρεις τελικούς Περιφέρειας τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Οπότε η σκέψη που κάνω είναι η εξής: Ο Τζίμι θα έχει και πάλι την ευκαιρία του να πάρει το βραβείο του MVP. Ο Κέιλεμπ Μάρτιν πιθανότατα όχι. Και στην τελική το άξιζε. Δεν λέω ότι δεν το άξιζε ο Μπάτλερ, αλλά έπρεπε και ο Μάρτιν να ήταν στην κουβέντα. Και στην τελική ξέρετε κάτι; Και ο Τζίμι θα συμφωνούσε. και εκείνος θα έλεγε να το πάρει ο Κέιλεμπ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ