Γιόκιτς και Μάρεϊ έγιναν γκράφιτι στους δρόμου του Ντένβερ

Γιόκιτς και Μάρεϊ έγιναν γκράφιτι στους δρόμου του Ντένβερ

Οι Ντένβερ Νάγκετς είναι κοντά στο να πάρουν το πρώτο τους πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και οι ηγέτες της ομάδας, Νίκολα Γιόκιτς και Τζαμάλ Μάρεϊ, εξελίσσονται σε τοπικούς ήρωες.

Οι Ντένβερ Νάγκετς έχουν μια ονειρική σεζόν στο ΝΒΑ. Τερμάτισαν πρώτοι στην regular season της εξαιρετικά απαιτητικής Δυτικής περιφέρειας και στη συνέχεια προχώρησαν στα playoffs αποκλείοντας κατά σειρά, Τίμπεργουλβς, Σανς και Λέικερς.

Πλέον βρίσκονται στους τελικούς του ΝΒΑ, όπου προηγούνται με 1-0 στη σειρά αναμετρήσεων με τους Μαϊάμι Χιτ. Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό το οικοδόμημα είναι στημένο πάνω στους Νίκολα Γιόκιτς και Τζαμάλ Μάρεϊ.

Διαβάστε επίσης: Σε μια κλωστή κρέμεται η ευρωπαϊκή σεζόν της Μπαρτσελόνα – Αποφασίζει η UEFA

Ο Σέρβος σέντερ που βελτιώνεται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο, είναι κυριαρχικός φέτος και ειδικά στα playoffs δεν… παίζεται. Στα 16 ματς που έχει δώσει κινείται σε ρυθμούς tripple double με 29.8 πόντους, 13.1 ριμπάουντ και 10.5 ασίστ

Από την άλλη έχουμε τον Τζαμάλ Μάρεϊ, που κατάφερε να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που τον άφησε εκτός δράσης ολόκληρη τη σεζόν 2021-2022. Φέτος είναι ο… δεύτερος πόλος της ομάδας του Ντένβερ, έχοντας σε επίσης 16 ματς των playoffs 27.6 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1.2 κλεψίματα.

Αποτελούν ένα από τα καλύτερα δίδυμα ομάδων που διεκδικούν πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω και όχι άδικα, γίνονται αντικείμενο λατρείας των οπαδών των Νάγκετς. Μάλιστα όπως έχουμε δει κατά καιρούς σε πόλεις όπως το Κλίβελαντ (ΛεΜπρον) και το Μιλγουόκι (Αντετοκούνμπο), τοπικοί καλλιτέχνες έκαναν τους δύο αθλητές γκράφιτι σε έναν τοίχο της πόλης του Ντένβερ, με το παρακάτω βίντεο να δείχνει το μέγεθος της εκτίμησης στους δύο αθλητές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ