Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που μπαίνει στην τουαλέτα με τη γυναίκα που τον κατήγγειλε για βιασμό

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που μπαίνει στην τουαλέτα με τη γυναίκα που τον κατήγγειλε για βιασμό

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ κάνει λόγο για «ψεύδη» και αρνείται πως βίασε τη γυναίκα μετά το τέλος του τέταρτου αγώνα των τελικών του NBA.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ που κατηγορείται ότι στο περιθώριο του τέταρτου τελικού του NBA ανάμεσα στους Μαϊάμι Χιτ και τους Ντένβερ Νάγκετς βίασε μία γυναίκα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή με επιστολές που έστειλε η δικηγόρος Άριελ Μίτσελ και στις οποίες η πελάτισσά της ισχυρίζεται πως ο Κόνορ ΜακΓρκέγκορ της επιτέθηκε σεξουαλικά στις ανδρικές τουαλέτες του «Kaseya Center» του Μαϊάμι, ενώ όπως καταγγέλλεται η ασφάλεια των Χιτ αλλά και του NBA έπαιξαν επίσης ρόλο στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Η ομιλία των Αγγελόπουλων στους παίκτες: «Γράψαμε ιστορία – Ο καλύτερος Ολυμπιακός όλων των εποχών» (vid)

Ειδικότερα, η Μίτσελ στις επιστολές ισχυρίζεται ότι σεκιούριτι τόσο του NBA όσο και των Χιτ, «βοήθησαν» να χωριστεί η καταγγέλλουσα από τη φίλη της, αλλά και πως την ανάγκασαν να μεταβεί σε μία ανδρική τουαλέτα, όπου βρισκόταν ήδη ο ΜακΓκρέγκορ με τον σωματοφύλακά του.


Τι δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο
Βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το TMZ Sports δείχνει τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με τη γυναίκα έξω από τις τουαλέτες λίγα λεπτά πριν τον καταγγελλόμενο βιασμό.

Συγκεκριμένα διακρίνεται 34χρονος σταρ του UFC, ο οποίος φοράει ένα μαύρο T-Shirt, να βγαίνει από την τουαλέτα και να μιλάει με μία γυναίκα, η οποία φοράει ένα λευκό πουκάμισο. Αφού μιλάνε για λίγα δευτερόλεπτα, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ πιάνει τη γυναίκα από το χέρι και την οδηγεί μέσα στις τουαλέτες, στη συνέχεια η πόρτα της τουαλέτας κλείνει και κανένας άλλος δεν διακρίνεται να μπαίνει στα επόμενα δευτερόλεπτα και μέχρι να τελειώσει το βίντεο.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί τα μεσάνυχτα της 10ης Ιουνίου λίγο μετά την ήττα των Χιτ από τους Ντένβερ Νάγκετς για το Game 4 των τελικών του NBA.

Ωστόσο, σε αντίθεση με όσα κατήγγειλε η Μίτσελ στο βίντεο δεν φαίνεται κάποιος να εξαναγκάζει τη γυναίκα να μπει στην τουαλέτα δια της βίας, αντίθετα ο ΜακΓκρέγκορ την πιάνει από το χέρι και την οδηγεί εντός αυτού, ωστόσο φαίνονται τρία άτομα που μοιάζουν με άνδρες ασφαλείας να κάθονται μπροστά από την τουαλέτα μην αφήνοντας κάποιον να μπει ή να βγει.

Σύμφωνα με τη Μίτσελ ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και η καταγγέλλουσα διασκέδαζαν μαζί σε κλαμπ που βρίσκεται εντός του «Kaseya Center», μερικά λεπτά πριν τραβηχτεί το συγκεκριμένο βίντεο και μάλιστα σε κάποιο σημείο της βραδιάς έβγαλαν και selfie μαζί.

Η απάντηση της δικηγόρου για το βίντεο

Όπως αναφέρει η δικηγόρος ο ΜακΓκρέγκορ έφυγε σε κάποια στιγμή λέγοντας στη γυναίκα που τον κατήγγειλε ότι έπρεπε να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, λίγο αργότερα την πλησίασε ένας άνδρας ο οποίος φορούσε μία φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς και της είπε: «Ο Κόνορ μου είπε να έρθω και να σε πάρω».

«Η πελάτισσά μου τον ακολούθησε πιστεύοντας ότι φεύγουν και πάνε στο ξενοδοχείο, καθώς νωρίτερα ο Κόνορ της ζήτησε να τον συνοδεύσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Τότε ο άνδρας την άφησε μπροστά από την πόρτα της τουαλέτας και ο Κόνορ άρπαξε την πελάτισσά μου (όπως φαίνεται και στο βίντεο). Η πελάτισσά μου πίστεψες πως φεύγουν αλλά αντίθετα ο Κόνορ την έβαλε στην τουαλέτα», ανέφερε για το επίμαχο βίντεο η Μίτσελ.

«Η πελάτισσά μου δεν ήπιε λιγότερα από έξι ποτά εκείνο το βράδυ και έχει αναφερθεί στα σημεία που θυμάται. Δεν θυμόταν ακόμα ποιος την οδήγησε στην τουαλέτα μέχρι τη στιγμή που είδε το βίντεο», προσέθεσε.

Άλλα βίντεο δείχνουν ότι ο ΜακΓκρέγκορ όντως διασκέδασε στο κλαμπ με άλλους θαμώνες κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Τι καταγγέλλει η γυναίκα

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η δικηγόρος όταν η καταγγέλλουσα ήταν στην τουαλέτα ο ΜακΓκρέγκορ ξαφνικά «έσπρωξε τη γλώσσα του στο στόμα του θύματος και τη φίλησε επιθετικά».

Όπως αναφέρουν οι επιστολές η γυναίκα κατάφερε να απομακρύνει τον ΜακΓκρέγκορ από πάνω της, λέγοντάς του ότι έπρεπε να ουρήσει, ωστόσο στη συνέχεια ο 34χρονος φέρεται πως την ανάγκασε να κάνει στοματικό σεξ μαζί του, ενώ στη συνέχεια κατηγορείται ότι την άρπαξε και την εγκλώβισε στον τοίχο, προσπαθώντας να σοδομίσει σε βάρος του.

Πώς ξέφυγε η γυναίκα

Σύμφωνα με τις επιστολές η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει ρίχνοντας επανειλημμένα αγκωνιές στον ΜακΓκρέγκορ, ωστόσο φέρεται να έφυγε από το σημείο τόσο βιαστικά, που άφησε το πορτοφόλι της στο σημείο που φέρεται να έγινε ο βιασμός.

Μάλιστα σύμφωνα με τη Μίτσελ οι σωματοφύλακες του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ κράτησαν «όμηρο» το πορτοφόλι μέχρι η γυναίκα να τους εκλιπαρήσει να της το επιστρέψουν.

Η γυναίκα τελικά κατάφερε να διαφύγει και στη συνέχεια ανέφερε την επίθεση στις τοπικές Αρχές. Όπως αναφέρει η Μίτσελ ένας αξιωματούχος την ενθάρρυνε να αναζητήσει νομική βοήθεια.

Στις επιστολές της Μίτσελ αναφέρει πως το φερόμενο θύμα επιδιώκει συμβιβασμό τόσο με το NBA όσο και με τους Χιτ και τον ΜακΓκρέγκορ, αντί για μια δικαστική διαμάχη.

Αρνείται τα πάντα ο ΜακΓκρέγκορ

Πάντως, από την πλευρά του ο ΜακΓκρέγκορ αρνείται τα πάντα και σε δήλωσή που εξέδωσαν την Πέμπτη «οι κατηγορίες είναι ψευδείς», ενώ ο πελάτης τους «δεν πρόκειται να τρομοκρατηθεί».

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η δικηγόρος της καταγγέλλουσας μιλώντας στη Daily Mail, η γυναίκα έχει παραδώσει ρούχα τα οποία φέρουν το DNA του ΜακΓκρέγκορ. Όπως ανέφερε η γυναίκα και ο 34χρονος σταρ του UFC συναντήθηκαν στον αγώνα εκείνο το βράδυ.

Έρευνα έχουν ξεκινήσει οι Χιτ

Μάλιστα ήδη οι Μαϊάμι Χιτ εξέδωσαν μία λιτή ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν πως έχουν λάβει γνώση των καταγγελιών και έχουν ξεκινήσει έρευνα.

«Έχουμε λάβει γνώση για τις καταγγελίες και έχουμε ξεκινήσει πλήρη έρευνα. Μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν θα κάνουμε άλλο σχόλιο», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση των Χιτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ