Μόρις : «Μετά τον Λέοναρντ είμαι ο καλύτερος στο μαρκάρισμα του Λεμπρόν»

Μόρις : «Μετά τον Λέοναρντ είμαι ο καλύτερος στο μαρκάρισμα του Λεμπρόν»

Ο Μάρκους Μόρις μίλησε για το πως θα αντιμετωπίσουν οι Σέλτικς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ τόνισε πως είναι ο καλύτερος μετά τον Καουάι Λέοναρντ για να μαρκάρει τον βασιλιά.

Οι Σέλτικς υποδέχονται σήμερα τους Καβαλίερς για το πρώτο παιχνίδι των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας και ο Μάρκους Μόρις μίλησε για τη σειρά και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Συγκεκριμένα ο φόργουορντ των Κελτών αναφέρθηκε στον ρόλο που θα έχει ο ίδιος στα παιχνίδια κόντρα στο Κλίβελαντ, αλλά και πως πρέπει η Βοστώνη να αμυνθεί πάνωσ τον βασιλιά. Επίσης, ο Μόρις τόνισε πως αυτός θα μαρκάρει τον λεΜπρόν, ενώ ξεκαθάρισε πως μετά τον Καουάι Λέοναρντ των Σπερς είναι ο καλύτερος αμυντικός για το μαρκάρισμα του σούπερ σταρ των Καβαλίερς.

«Πιστεύω πως είμαι ο καλύτερος στο ΝΒΑ στο μαρκάρισμα του Λεμπρόν, με εξαίρεση τον Κογουάι Λέοναρντ. Δεν θα είναι όμως ένας αυτός που θα κληθεί να τον αντιμετωπίσει, μιλάμε για τον καλύτερο παίκτη του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να του κόψουμε τα εύκολα καλάθια και να μην αφήσουμε τους άλλους παίκτες των Καβαλίερς να έχουν 30+ πόντους. Με όλο το σεβασμό στους Ράπτορς, ώρες-ώρες έμοιαζε να φτάνει πολύ εύκολα στο καλάθι, δεν υπήρχαν βοήθειες, δεν υπήρχε σκληράδα απέναντί του και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε εμείς για να έχουμε τύχη», τόνισε ο Μόρις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ